Zbędny kit DDR5 - prośba o pomoc, bo nie wiem za ile to sprzedać, czy może czekać?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skunRace · Opublikowano
Wszystko się rozchodzi o to, że jak ktoś rzadko zmienia karty i kupuje na dłużej, zanim te 12GB w 5070 zacznie brakować w 1080p/1440p, czy nawet 2160p z DLSSQ (niektórzy tak grają na tych kartach) to 5060Ti będzie na tyle słaba, że nic jej to 16GB nie da. 5060Ti jest tylko o 30% wydajniejsza od 3060Ti co jest żenujące. Wiadomo przeskok z 1060 będzie fajny i będziesz z karty zadowolony zwłaszcza jak budżet jest sztywny. -
Przez P.Wiśnia · Opublikowano
No słabo, bo chciałbym jakąś lepszą wersje. A po za tym te 600zł zaoszczędzone wpakuje w chłodzenie CPU. CPU które aktualnie pracuje przez większość czasu w idle. Bo GTX 1060 ogranicza. O GTX 1060 6GB tak samo mówili. A po kilku latach śmiałem się z tych samych ludzi, co wzięli 3GB. -
Przez Godlike · Opublikowano
Tak przeglądam ten wątek i czytam co piszecie i coś czuje, że bedzie mi sie trudno odnaleźć w tej grze i będe noobkiem albo tym no bambikiem Od czasów D2 wiele sie zmieniło a w D3 w ogole nie grałem -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
W życiu jeszcze zwrotu na steam nie robiłem, ale nie wiem czy to nie jest jakoś zablokowane, że gra na godzinkę... kupujesz, przechodzisz, robisz zwrot i voilà takie trochę wkopanie się twórców, bo znając ludzi to bardzo duży % skorzysta z takiego systemu. Tak oglądając na tubie, to widzę że są 3 ścieżki i można je raczej bez większego wysiłku zamknąć w 1,5h. Także ciekawi mnie ten 2h zwrot, w tym wypadku. -
Przez Totek · Opublikowano
Daj sobie luz z superkami, nic nie wskazuje na premierę, a nawet jeśli to kryzys pamięci tak podwinduje ich ceny, że odbije ci się to czkawką. Na razie ceny kart są ok, ja bym dołożył to 600zl do serii 70, ale jeśli nie możesz no to w sumie bierz, tyle że w tym modelu te 16GB to jak umarłemu kadzidło.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi