Wysokie zużycie cpu niewiadomego pochodzenia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Misticzx · Opublikowano
Nie dodali danego poziomu trudności poniżej easy. Są 4 poziomy trudności. Wspomagany, Standardowy, Hardcorowy i Profesjonalny. Ta gra jest prosta tylko na poziomie Wspomaganym (podobnie jak RE8), czyli wtedy każdy gracz (nawet jak to jego pierwsza gra w życiu) ją przejdzie bez problemu. Ja natomiast grałem na poziomie Standardowym, ale gram od dawna, więc bez większego problemu ukończyłem grę. Jedyne co to trzeba rozsądniej gospodarować amunicją i po prostu ogólnie bardziej się starać unikając ataków wrogów i łącząc strzelanie z ciosami fizycznymi. Ramón Salazar jest bardzo ciekawym przeciwnikiem. Jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy boss (i ta muzyka rewelacyjna tworzyła klimat). -
Przez Suchy211 · Opublikowano
ale abonament płacić "czeba" -
Przez leven · Opublikowano
OC + Side, to naście lat. Areczek, schowaj swoje przemyślenia. -
Przez lokiju · Opublikowano
Raty, paypo itd. Ale nadal trzeba oddać 1700 zł i więcej. Ram nagle nie zaczął robić herbaty czy sprzątać by tyle za niego dać. Zero wartości dodanej. Jednak zgadzam się, że gdyby nie to jeszcze mocniej sprzedaż by spadła. Praktycznie nie da się teraz złożyć taniego komputera pod DDR5. Można kombinować z ramem laptopowym ale nie każdy chcę i potrafi. Bo co z tego, że wezmę tanią płytę i procka za 500 zł jak ram kosztuje 1700 zł. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Ja mam wrażenie że oni już kogokolwiek boją się ruszyć z wyżej postawionych bo wiedzą że stracą władzę. Jedyne co potrafią to swoimi stołki obsadzać. To się zemści ale niestety na Polsce jak pis z konfami dojdzie do władzy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi