Jaka karta do starego PC?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
No bez przesady... Cały cywilizowany świat opiera się na prawie do obrony. Jak oni są bez wartości to co powiesz o adwokatach broniących pdf co zgwałcił i zabił 5latkę? Są kraje jak Białoruś czy rosja gdzie właściwie rola adwokata jest pozorna lub kraje jak Korea Płn gdzie w ogóle nie istnieją Raczej być nie chciał żyć w żadnym z nich. Należy zawsze oddzielać czyn człowieka od człowieka. Bo to co zrobił może być bardzo złe, ale jednocześnie w przeszłości lub przyszłości może zrobić dużo dobrego. Znamy z Polski i USA historie skazanych na wiele lat, którzy bardzo się zmienili i pomagają w domach dziecka albo tworzą nagradzane obrazy lub pomagają w ośrodkach do uzależnień. Rolą adwokata jest uzyskanie jak najniższej kary lub uniewinnienie... W Polsce to działa tak, że właściwie każdy sąd karny z miejsca właśnie nie wierzy z góry w zapewnienia oskarżonego bo można kłamać. Domniemanie niewinności jest tylko na papierze. Jak już prokuratura cię oskarży to ty musisz udowodnić niewinność. A prokuratura czasami ma dowody z d. a i tak sądy wszystko przyklepują. A czasami wbrew logice i dowodom jak było w sprawie Tomasza Komendy. Co z 30 świadków dało mu alibi a sąd uznał, że to wszystko ściema... -
Przez LeBomB · Opublikowano
@green1985 jak masz trochę umiejętności lutowania, to nawet zwykłą kolbową może się udać je przylutować byleby zgrać oprogramowanie o ile ścieżki i pola lutownicze nie są zerwane, bo wtedy więcej zabawy Edit: choć jak teraz czytam dokładniej o tym kodzie w linku co dałem, to powinien normalnie działać, więc jak chcesz wersję prostszą to kupuj nowe arduino pro micro, wgrywaj kod z linka, składaj wszystko razem i korzystaj. -
Przez huudyy · Opublikowano
Tymczasem Wielka Brytania znalazła rozkład jazdy dla ruskich tankowców https://www.bbc.com/news/articles/cy8pn7jgy3no -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Ten Paladyn na Judgement to faktycznie przegięcie Ale póki co jeszcze sprawia mi radość ta rozwałka Wcześniej grałem trochę Łotrem, Barbarzyńcą, to tutaj od samego początku czuje się mocno OP -
Który zasilacz 850W ATX 3.1? Miał być MSI MPG, miał być Seasonic GX... a zostaje Pure Prower 13M? :O
Przez Krzysiak · Opublikowano
@Sierra6617 seasonic z tego co pamiętam wysyła się do DE, no przynajmniej taki adres dostałem do wysyłki gdy zgłosiłem swojego w zeszłym roku. Ostatecznie nie wysłałem bo młody zgubił go gdzieś
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi