Wesołych Świąt
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skunRace · Opublikowano
Zgadzam się w 100%, dla mnie jedyne "gry życia" ostatnich 15 lat to właśnie RDR2 i W3, można dopisać delikatnie Mass Effect, Dragon Age Origins. W Baldurs Gate 3 jeszcze nie grałem i może to ten czas, żeby zweryfikować. W dodatku 7 letni RDR2 i 10 letni Wiedźmin 3 w wersji Next Gen po tylu latach wygląda tak, że pomimo wszechobecnego, niby ładnego, ale wiadomo jak działającego UE5, nikt by się nie obraził, gdyby te gry wyszły dzisiaj. Przynajmniej takie jest moje zdanie, zamiast grać w zaległości ciągle chodzi mi po głowie, żeby może po przerwie zagrać trzeci raz w RDR2 i W3 NG. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja nie dodam, bo odebrałam podczas ostatniego rozdawnictwa. Ograłem na ps5, bo na PC stutter i niestety 8 GB vram nie dawało rady. Teraz pewnie bym dał radę na nowej grafie. -
Przez Sebastiansbk · Opublikowano
Tutaj nawet nie chodzi o oprawę wizualna,ta gierka to majstersztyk w gierkach z otwartym światem, jak dla mnie, dorównać na tą chwilę może tylko W3 i nic więcej. Pięknie spędzone niespełna 600h w tej produkcji, można się delektować,jak ktoś lubi westerny to napewno się nie zawiedzie. -
Przez Marvf · Opublikowano
Wesołych Świąt dla społeczności ITH i całej reszty która dzieli technologiczne pasje, co by nie było fajni z was ludzie i każdy czas spędzony tutaj bardzo ciepło wspominam. Zdrowia przede wszystkim, o resztę z pewnością zadbacie!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi