Forum reaktywowane - Uwagi techniczne
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Gra Bellwright jest bardzo dobra do testów, bo wszystkie inne gry mi działają przykładowo na 2700, a w tej grze muszę zejść o 15-30 na rdzeniu. W tej 4090 +1600 pamięć jest w pełni stabilne, bo testowałem około 2 godziny. Powyżej tego już sypie, ale szczerze mówiąc szkoda mi męczyć GPU, bo zyski w grach w które gram to może 5-6 FPS względem fabrycznych taktowań pamięci. Tak samo jak zegar, bo testowałem jeszcze na 4080s i różnic między 2600, a 2800 wielkich nie ma poza benchmarkami, bo tam akurat nawet to 30+ robi różnicę 😛. Mam nadzieję, że ta karta posłuży jeszcze kilka lat bez otwierania i będę mógł się nią nacieszyć 😃 -
Przez M2nsTEr · Opublikowano
zamykalem apki do oswietlenia, niemniej caly komp ( wlacznie z monitorem i glosnikami ) przy obciazeniu nie przekracza 650w przy zasilaczu 850w. wytlumaczysz gdzie i jak to ogarnac? aktualnie siedze w grze od 3 godzin bez deada. jestem po zainstalowaniu najnowszych sterownikow na te stare co podeslales linka. Co ciekawe po raz pierwszy od dawna nie uzywalem NVCleanstall do instalacji sterownikow i nie usuwalem roznych gowien z apki. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Belgia. Premier Belgii jest na celowniku FSB, co sam przyznał, od dawna powinien wylecieć z funkcji i dostać ochronę top tier z NATO. Podobny fuck up zrobiło NATO/Ukraina nie dając żadnej ochrony temu lotnikowi co ukradł helikopter i przyleciał do Ukrainy - wyszło w świat że nawet na zachodzie nie można się czuć bezpiecznie i Rosja wszędzie cię dopadnie. Odwet Rosji czyli Oreszkin na Białorusi czy kolejne straszenie atomem? Rosja wprowadziła do naszego systemu kilka państw prorosyjskich i tyle. Chociaż sam fakt zamrożenia to już jest dużo, i Kreml i tak ma obsrane majty. -
Przez Gret · Opublikowano
Rozebralem to dziś i pod osłonę kurzowa dostał sie piach i usterka gotowa. Najgorzej ze wszystko mialem zasyfione płynem, korozja zaczęła wychodzić... wszystko dziś myłem i wleciał nowy zacisk. Jutro muszę wszystkie koła odpowietrzyć. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
To że jest tanie to nie znaczy, że rządzi. Niektóre nowe narzędzie nie nadają się do użytku nawet amatorskiego a wysiadają od patrzenia na nie. Nie mówię, że trzeba od razu kupować DEWALTa czy JCB, ale już lepsze są te Castoramowe MacAllistery albo Milwaukee patrząc na cena-jakość. Sam do okazjonalnych prac domowych kupuje coś pośredniego np. Metabo, czy Hitachi ponieważ są jeszcze w przystępnych cenach a zrobione profesjonalnie (flaki metal a nie sam plastik). W dodatku te sprzęty mają bardzo długą żywotność i są stosunkowo lekkie jak na poważne narzędzia. Jak ktoś lubi majsterkować, to lepiej kupić narzędzia ciut droższe niż najtańsze badziewie, ponieważ albo zniszczy materiał, na którym będzie pracował albo zmarnuje masę czasu użerając się z badziewiem, a w konsekwencji i tak będzie musiał wydać drugie tyle jak nie na materiał to na inne narzędzia.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi