Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Pawelek6 napisał:

Haha dobre! Ja tu z Laba, gdzie rejestrowałem się w 2008. A "6" w nicku nie ma nic wspólnego z moim wiekiem i datą urodzenia ????

Kórnik sory znaczy ze rejestracje dawaes rade zrobic photofunky.gif

T cug aty sie nie wpierdala miedzy wódke a zakąske 6e1b939202_nie_wtracaj_sie_jak_.jpg

musze kupe ZW

A rejestrowałem to ja sie w WKU w 1999 ????

Opublikowano (edytowane)

Na szczeście A lato 2001 SOSG Kłodzko zólto niebieskie sa kolory królewskie ????

Mar_s na ochotnika nie płaczaca pipa która nie chce do wojska i studiuje do 26 roku  życia zeby w wieku 27 pójśc do wojska :D

Edytowane przez Dziarson
Opublikowano

Moje jeszcze dziala...sprawdzalem w zeszle swieta Bozego Narodzenia %-) Po 5ciu latach separacji xD Peszek chcial, ze mobasa uwalilem...kondensator pod socketem puscil soczki (ReX)... dobrze, ze jeszcze 3 zostaly ;__;

Pozdro xD

Opublikowano

Drugiego potka udalo mi sie przemycic...ale mnie w uk przetszepali na lotnisku...

Pozdro xD

Michal jakos leci...u "polaczkuf" udalo sie uzbierac doswiadczenie, zeby dostac sie do lepszego pracodawcy. 2 miechy temu zmienilem pracodawce...jest o wiele lepiej..."na dzien dobry" dostalem 22$/h...gdzie w poprzedniej byl "foch szefa"..."jestes za wolny na 19$/h"...

Opublikowano (edytowane)

%-) no to dobrze wiedzieć ze sie wiedzie .

U mnie było tak w nowej robocie jak bede wiedział co potrafisz to dostaniesz podwyżke wypłata co 10 dni i co 10 dni dostaje podwyżke :D  zaczełem na 150kć/h teraz 250kć /h

Edytowane przez Dziarson
Opublikowano

Panie...idzie "posiwieć"...u "polaczkuf"...dobijam powoli do 40tki...lub do 4tego roku życia %-) Nie mam zamiaru pie.rdo.lnąć na zawał..a w "nosa" nie wale...sporo tu jedzie "Na proszku" lub "doi" redbule...wtf...

Pozdro xD