Rx9060 16gb vs rtx 5060ti 16gb
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Pobierz Glary: https://download.glarysoft.com/guportable.zip To forma ZIP (bezinstalacyjna) Uruchom programik z exe i wyszukaj: Unistaler Manager. To jeden ze składników całego programu. Jak tam znajdziesz GPU-Z, ro go zaznacz, odznacz maleńki kwadracik po lewej stronie na dole i uruchom deinstalator. Najlepiej pokaż co tam masz U mnie tak to wygląda: U mnie nie ma GPU-0Z, bo go zaakceptowałem, jako ZIP. -
Przez wallec · Opublikowano
Już nie będzie tak dużego efektu wow, lga 1700 skaluje się liniowo i nawet takie 14600k poleci na 5700MHz. Procki z 16 erdzeniami to tak głównie do bicia AMD w benchmarkach. i7 13700k chyba jest "najwyższym" żeby nie było czuć, że płacisz za bezużytczne rdzenie. 8+8 jest spoko Więcej odczujesz jak dasz ram na 7200. -
Przez eNeSik · Opublikowano
wersja najnowsza, reinstalowana, sprawdzane na profilu zasilania Adaptacyjnym i maks. wydajnosc. Testowane pod obciazeniem i bez, testowane z MSI:A wl/wyl, rozne sterowniki. Oryginalne, okrojone (NVCleaner), DDU. Dalem spokoj Temat gpu-z juz dawno olałem. Tak wrzucilem jako ciekawostke, naprawiac tego nie zamierzam bo po co? -
Przez Dimazz · Opublikowano
jednak nie ma limitu na mitycznych żartownisiów teraz wypadły mi 2 od okultysty -
Przez leven · Opublikowano
-194 mhz ? Widziałem wiele odczytów, ale takie klocki ? Usuń GPU-Z (jeżeli zainstalowany, to odinstaluj) i pobierz najnowszy. Przy uruchomieniu GPU-Z powinna pojawić sią opcja, czy instalować, czy ZIP. Wybierz ZIP, wklej ikonkę uruchamiającą tam gdzie chcesz i mus być sprawne. GPU-Z: https://www.techpowerup.com/download/techpowerup-gpu-z/
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi