Problemy z 1% low fps mam np fps który trzyma się 162 fps powiedzmy bo na tyle blokuje rtss, lub sterownikiem amd freesync włączony ale przez ogromne spadki czy to fps ogólnego średniego czy 1% low nie da się grać.
Przez
Macius
w Karty graficzne
Udostępnij
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
jeśli pytasz o moją opinię to jeśli ktoś zabił, ciężko okaleczył drugiego człowieka nie powinno być żadnej taryfy ulgowej, tłumaczenia że wypił, przyćpał coś niewiadomego pochodzenia, że nie pamięta, że baba mu się puściła i stracił kontrolę, bezwzględna kara zgodna z taryfikatorem, generalnie w kwestii zabójstwa idealnie działa koraniczne prawo szariatu, w Iranie który jest doskonałym przykładem za zabójstwo najczęściej zasadzana jest kara śmierci ale jej wykonanie zależy od decyzji rodziny ofiary, widziałem filmy z egzekucji gdzie chłopa odcinał kat ze sznura bo rodzina ofiary okazała łaskę, z drugiej strony jak chłop swoje odsiedział to nie ma mowy o jakiś ustawach o bestiach i osadzanie człowieka który swoje odpokutował w jakiś zakładach psychiatrycznych, podsumowując przywrócenie kary śmierci rozwiązałoby dużo problemów z osobami które nie nadaj się do życia w społeczeństwie a takowe są i żadne leczenie ani też resocjalizacja im nie pomoże przykład z autobiografii, miałem w podstawówce kumpla starszego o rok, niezły wywijas od najmłodszych lat, pierwszy poprawczak zaraz po ukończeniu 13, bójki, włamania do piwnic, aut, wyszedł trafił znów do mojej szkoły, znów biegaliśmy razem, co ja się nachodziłem do szkolnego psychologa, pani mi nonstop wciskała abym się z nim nie kolegować bo z niego nic nie będzie a i ja jeszcze mogę źle skończyć, nie słuchałem ale naszą przyjaźń skończył kolejny wyrok i odsiadka w poprawczaku, ukończyłem podstawową edukację i nasze drogi się rozeszły, ale o koledze ciagle było głośno, ucieczka z poprawczaka, spalona stolarnia która była przy ośrodku wychowawczym, napadł kumplami na jakiś dom (ofiary odniosły dość poważne obrażenia), kradzieże samochodów i dzikie rodea po okolicznych miejscowościach, w końcu wyłapali jego ekipę a on zdesperowany z policją na karku został sam, ukradł pojazd ciężarowy i urządził sobie na polowanie na policję która w mojej miejscowości dostała nowego wv vento, całe szczęście go zatrzymali i dostał wieloletni wyrok, później go widziałem tylko raz, pewnie cały czas garuje albo już nie żyje -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Ustawienia powiadomień dla tej aplikacji - może tam poszukaj? -
Przez eciepecie · Opublikowano
Ja zacząłem przygodę z silent hill f, ale przerywniki filmowe w 30 FPS mogli by sobie darować -
Przez wojtek-mm30 · Opublikowano
Zrobiłem i nie pomogło, i niestety nie ma podglądu zrzutu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi