Zmiana karty Radeon na Radeon a sterowniki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
@VRman z całym szacunkiem, ale dla mnie to nie szczęście tylko egzystowanie Też tak miałem. Mam porównanie. Widzę różnice OGROMNĄ... Oczywiście kwestie zdrowia są najważniejsze - tu 100% racji. Ale zdrowie, jedzenie i dach to jest jedynie egzystowanie wg mnie. @Klakier1984 pytanie tylko co w tym czasie wolnym jesteś w stanie robić. Na co masz chęć. Czy możesz sobie na luzie pograć kilka godzin albo robić to co lubisz. Ja mam taki rytm pracy od ponad 20 lat. Wstaję ok 12-13. Pracuję do ok 20-22. Czasami od 9 do 22 w szczególnie napiętym okresie, ale to jeden miesiąc. Najczęściej od ok 12-13 do jakieś 20. Ok 21 jem i oglądam film. Od 22-24 do 4-5 rano gram. Dosyć często robię sobie wolne już ok 18 i gram wtedy w jakąś strategię do 22. Praca mi idzie tak szybko, że wiem, że to co robię przez 4 godziny inna osoba by robiła z 8h więc dzięki dużej wydajności mam czas dla siebie. Na etacie jakbym pokazał jak dobrze pracuję miałbym zlecaną najgorszą pracę albo dodatkową. Przerabiałem to właśnie na etacie. Napisałem 3x szybciej protokół to dostawałem zadanie pomocy osobom co się nie wyrabiały. Oczywiście najcięższe kontrole itp. I wiem, że tak jest. Ma ktoś dzieci to jakby nie pracował to się go nie ruszy. -
Przez heheg · Opublikowano
no to sie ciesz ze nie bralem i5 6600 te 9 lat temu -
Przez Kyle · Opublikowano
Bardziej zawodne rozwiązanie (przy turbo i bezpośrednim wtrysku z pompy wysoko-ciśnieniowej, będzie zdecydowanie większy problem z nagarem, niż przy jakimś wolnossącym silniku z wtryskiem pośrednim). Oczywiście osiągi 3.0Tubro będą znacznie lepsze od zwykłego wolnossącego 3.0 - coś za coś. "Wokół komina", to się dobrze nawet jakąś Corsa jeździ, co ma ~100nm w ogóle x-P Przy zakupie auta patrzysz tylko na osiągi, a nie co się z tym TurboDieslem będzie działo przy takiej ciągłej jeździe tylko miejskiej (krótkie odcinki, niedogrzany silnik, brak okazji do wypalenia DPF)? -
Przez serwal4 · Opublikowano
ja bym jeszcze instalację wodorową zarzucił, a co! i robi się EV+PB+LPG+HHO!
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi