Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, galakty napisał(a):

To jest miejsce na dyskusję czy nie w końcu? Bo jak nie ma to czemu argumentujesz? 

Ok, zatem...

Twoim zdaniem 1.0 turbo w takim aucie to pomyłka, no taki litraż to do mleka najwyżej. Ja uważam, że dla wielu osób jest wystarczający 

Druga kwestia.

Ty uważasz, że przedmiotowa oferta forda nie jest atrakcyjna w porównaniu do używanego, 20tys tańszego z niższego segmentu. Ja uważam, że może dla autora będzie to jakaś alternatywa do rozważenia lub też nie.

Zdania nie zmienimy, nie przekonamy się do swoich racji, także koniec dyskusji ;)

Opublikowano

Ona nie jest 20k tańsza, poza tym to jednostkowa oferta. Nie mówię że jest zła, tylko to wyjątek a nie regularna oferta i nie każdy się złapie.

Poza tym ktoś może nie mieć 86k i tyle. Ma 60k i tyle może wydać, a kredytu nie chce. 

Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

Ona nie jest 20k tańsza, poza tym to jednostkowa oferta. Nie mówię że jest zła, tylko to wyjątek a nie regularna oferta i nie każdy się złapie.

Poza tym ktoś może nie mieć 86k i tyle. Ma 60k i tyle może wydać, a kredytu nie chce. 

Takie oferty są często na przełomie roku czy też zmiany generacji tylko trzeba ich szukać ;)

Ale to nie jest jednostkowy przypadek, sporo tego. Jak ktoś szuka na już z pewnymi ustępstwami, czyli gotowy pojazd bez możliwości zmiany to może trafić prawdziwa okazję ;)

Mnie nissan na auta ostatnie z palcu dawał na wejściu 15 czy 20%