Diablo II: Resurrected
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Na tego gościa to już jest naprawdę brak jakichkolwiek obraźliwych słów, wszystkie jakie istnieją do potęgi n-tej to i tak to jest za mało. Ostatnio z tym fuck you też wyskoczył jak ostatni prostak. -
Przez rafus456 · Opublikowano
Dziękuję Panowie za odpowiedzi, to już mi dużo daje na samym starcie. Co do karty graficznej, to zapomniałem dodać, ale planuję zmienić, tylko to już na początku przyszłego roku, więc tutaj też wskoczy coś nowego i pod to też potrzebna jest odpowiednia obudowa, żeby potencjalny nowy sprzęt się mógł zmieścić. W kwestii zasilacza, aktualny oczywiście jest wiekowy, ma co najmniej 7 lat i też oczywiście do zmiany. Mój początkowy budżet (kilka miesięcy temu) wynosił jakieś 5000-6000zł, ale widzę w tym przypadku, że powinienem się zamknąć w okolicach 3000zł, także nie ma tragedii. Do tego jeszcze potrzebne jakieś chłodzenie, najlepiej powietrzem. -
Przez Nieuchwytny · Opublikowano
Cześć, mam zagwozdkę z moim obecnym zasilaczem Corsair RM750x v2.4, chcę do niego dołożyć nową kartę graficzną 9070XT (prawdopodobnie Nitro+ lub Taichi, ewentualnie inną jak pojawi się na promocji). Problem w tym, że w zasilaczu nie ma nowego złącza zasilania, a w pudełku z kablami znalazłem tylko jedną wolną wiązkę 6+2 Pin. Zachodzę w głowę w jaki sposób powinienem podłączyć grafikę i czy jest to w ogóle możliwe przy moim obecnym zasilaczu. Stąd moje pytanie jak to spiąć, żeby wszystko działało stabilnie? Link do rewizji zasilacza: https://www.corsair.com/pl/pl/p/psu/cp-9020179-eu/rmx-series-rm750x-750-watt-80-plus-gold-certified-fully-modular-psu-eu-cp-9020179-eu#tab-techspecs -
Przez Macio13 · Opublikowano
@Send1N Ogólnie w grę wchodzi tylko Media Expert z racji rat i tym bardziej, że mają 30x0% Na ten moment na Asrock Challenger jestem zdecydowany. Warto przejść przy okazji już na Win11 czy jednak zostać na Win10? R7 5700X już zamówiony , a co do aktualnych moich R5 3600 i Gigabyte RTX 2070 SUPER Gaming OC, ile mogę realnie liczyć za CPU i GPU? Jeszcze taka opcja - jaka płyta główna do mojego Ryzena (coś w miarę cenowego), jakby brat wziął części i przesiadł się z i3-8100 i GTX 970 -
Przez Art385 · Opublikowano
To ma jakiś wybitny aparat czy o co chodzi, bo 3 koła za mediateka 8450 i 12GB RAM to rozbój w biały dzień
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi