Diablo II: Resurrected
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Prezesa chyba pod tlen podłączyli i zobaczył pożar w burdelu -
Przez Camis · Opublikowano
Tempe pisiory już się gubią w narracji. -
Przez Vulc · Opublikowano
Widzisz, i znów tworzysz konkretny scenariusz, w którym jak wydarzy się A, później przy tym B, wtedy ktoś coś krzyknie i to będzie przykład... czego? Że nie warto było dawać opcjonalnej sygnatury na Steamie? Sorry, dla mnie to absurd. Nadmiernie komplikujesz proste sprawy. Osobnicy pokroju Pitchforda, który ma naprawdę bogatą historię wypluwania niesamowitych kocopołów, będą się pojawiać niezależnie od tego. I nie będzie to miało nic wspólnego z tym, że ktoś pokazał jaki ma sprzęt w steamowym komentarzu. To można sprawdzić albo wytknąć już teraz. Choćby na forum dyskusyjnym, gdzie ludzie mają to w stopkach full kolor. Jeśli mówisz o dystrybucji cyfrowej, chyba nikt trzeźwo myślący nie widział tylko zalet. To są po prostu nieporównywalne sytuacje na żadnym gruncie, bo rozmawiamy o zjawisku definiującym wygląd branży, w kontekście jej rozwoju przełomowym. Z drugiej strony sygnatury na Steamie. Bądźmy poważni. Czytam też mainstreamowe od czasu do czasu, nie jestem jakimś koneserem. Tam też trafiają się dobre teksty. Prócz PPE, gejmingowego pudelka omijam szerokim łukiem. -
Przez sil3nthunt3r · Opublikowano
Ja Immortala to tylko na yt widzialem szkoda dysku na takie coś My w D2 na Lanie w gimnazjum graliśmy na informatyce -
Przez miro · Opublikowano
to jak takie klasyki to jeszcze "mistrz kierownicy ucieka" pierwszą oglądałem milion razy, Burt Reynolds na zawsze kojarzył się z rolą "Bandziora" druga sporo słabsza, w trzeciej już Burt nie grał, Bandziora zagrał Jerry Reed Bandziora z lat 90tych pominę milczeniem.. z lat 70 jest jeszcze "pojedynek na szosie" Spielberga, trochę zapomniany, a niesłusznie i np "konwój" Z K. Kristofersonem, ciągle dobry a kto z was widział taki film R.Harlina z 2001 roku, w roli głównej sam Sylwek Stallone "Wyścig" Driven, też zapomniany, a dobry..
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi