Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@lukadd Gratki. Ja do Travi chyba nie mam szczęścia. Gul to maksymalna runa jaka mi wypadła xD Runów zrobione pełno, nawet nie liczę... Specjalnie Barba pod Berserk zrobiłem. I dupa nic ponad Gula :) @wrobel_krk No te nowe Sandery w ogólne mi nie dropią. Ani jednego nie miałem, coś jest nie tak ;) Grasz Warlockiem pod fire, rozumiem że Hephasto z Conviction masz?

Edytowane przez sil3nthunt3r
  • Upvote 1
Opublikowano

Mam hephasto ale i tek mnei meczy to czekanie az utluka zwlasza te lepsze moby, a mam zawsze farta ze herold fire immune:)

Generlanie tak czasem wqrwia ta gra.. Ale zaraz potem cos wypadnie i znow chcesz grac:)
Cos jak powrot do mlodosci:)

Najbardziej handlu nie lubie, sklep w poe2 to doceniam 1000 krotnie bardziej teraz

No i pochwale sie noobskim zagraniem, mialem tego hefajstosa i go poswiecilem bo se nie trafilem:)

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ja handluje tylko na Traderie. Szybko i sprawnie :) Z D2jsp dawno temu przestałem korzystać. Handel w samej grze jest słaby. Zakładanie gier i czekanie albo pisanie w lobby. @lukadd Ja gram i offline i online. Offline daje mega satysfakcję. Wczoraj wypadł mi Hellwarden's Will z Duriela na NM, ale radocha :) Chwilkę później zabrałem się za craft amu. 1 craft. 1 all skill Warlock, 10 fcr, 10 all res i jeszcze mana. No rewelacja :)

Edytowane przez sil3nthunt3r
  • Like 1
Opublikowano

Bardzo ładny. Z takim amu to można latać bardzo długo :) Ja na offline obecnie, końcówka 3 aktu. Na 4 respec pod abyss. Fire od 4 aktu NM zaczyna już być problematyczne. Pod magię na spokojnie cały Hell się robi. No jedyny problem to w sumie 2 fala Baala. 

Opublikowano
8 godzin temu, lukadd napisał(a):

@sil3nthunt3r Plusem jest, że gram offline, ale coś za coś, mogę dobre mapy polosować, P7, ale i tak jeszcze krwi trochę zejdzie zanim się enigmy dorobię :E Nic nie sprzedam z nikm się nie wymienię, wszystko samodzielnie trzeba wyfarmić.

Jak chcesz "szybką" enigme to lataj skrzynki na Dolnym kurast