Wymiana 8400F -> 7500X3D ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maras2574 · Opublikowano
Przez ten pierdzielony wiatr mogło tyle być, przynajmniej u mnie się zgadzało. Godzina też, wracałem akurat z melanżu Tel. też nie działał prawidłowo, zacinał się, tzn. kamera -
Przez sniper76 · Opublikowano
@sideband Oj tam oj tam ale zawsze coś tam mniej więcej widać dla mnie zwykłego zjadacza chleba wystarczy Co proponujesz w miejsce CF ?? -
Przez eNeSik · Opublikowano
Sam nie rozumiesz co wrzucil bot i jak to sie ma do calej rozmowy oraz sytuacji omawianej Ale profilaktycznie, w trosce o bezpieczenstwo portalu i uzytkownikow, nie posiadajac dostatecznej wiedzy prawniczej aby to zweryfikowac - zamykam temat pozostawiajac dalsze decyzje Administracji Milego dnia -
Przez lukadd · Opublikowano
Mimo, że ten sam model może być na innych kościach. Inne sztuki mają czy mogą mieć inne timingi dalszych rzędów zapisane w profilu expo/xmp. Zwykle będzie działać od strzała, ale czasami trzeba ustawić ręcznie. Jest kwestia losowania, czasami ten sam model/marka takie samo CL i pierwsze timingi, a w jednej sztuce dostajemy a-die, a w innej się trafią m-die Jak kupujesz komplet to masz pewność, że będą sparowane i na tych samych timingach i kościach. -
Przez sideband · Opublikowano
Bazuje na starszej wersji presentmon i pokazuje bzdury
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi