Wymiana 4070ti 12gb
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ju-rek · Opublikowano
Nie masz lepszych pamięci, te to tragiedia. -
Przez ju-rek · Opublikowano
Dla mnie nie ma problemu, zainstalowałem W11 21H2 Ghost. Ustawienia procesora, pamięci i grafiki takie same. Sterownik taki sam. Win 10 ltsc 21H2 Win 11 Ghost 21H2 -
Przez Pentium D · Opublikowano
Ale po co te wyzwiska poza tym - i - daje dwie kreski -
Przez hubio · Opublikowano
Akurat miałem niedawno w rodzinie rozwód. Wiele zależy od charakteru niż jakiegoś progu wyjścia. Teoretycznie kobieta ma lepiej bo ma niemal zawsze zasądzaną opiekę i wysokie alimenty. Facet teoretycznie może mieć komorników i mieszkać na ulicy a i tak sąd dowali mu alimenty pod (jego) sufit. Ale to teoria. W tym wypadku akurat przydaje się państwo z kartonu bo mnóstwo facetów nie płaci alimentów i w praktyce kobieta zostaje sama z dzieckiem i bardzo często nie tylko bez pieniędzy ale i wsparcia dotyczącego dziecka. Wielu facetów jest niby bezrobotnych a jeżdżą BMV bo mają firmy przepisane na nowe partnerki. Albo jadą do Holandii czy Niemiec czy innego kraju UE gdzie alimenciarze nie są ścigani. Natomiast najczęściej to nie wynika ze złej woli tylko tego od czego zacząłem czyli alimentów pod sufit i procedury karnej gdzie facet może trafić do więzienia więc nie pracuje więc dług się powiększa Polska = teoretyczne państwo z kartonu. I w tym wypadku. Pięknie podsumował to wszystko kanał Bez Cenzury: https://www.youtube.com/watch?v=BFf_WzWlKbc
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi