azgan 1 180 Opublikowano wczoraj o 02:47 Opublikowano wczoraj o 02:47 (edytowane) Od jakiegoś czasu chodzi mi pogłowie żeby wrócić sobie do tego tytułu 😅. Pamiętacie jeszcze, jak go wspominacie 😉? Edytowane wczoraj o 03:10 przez azgan
Harddrinkingman 87 Opublikowano wczoraj o 05:02 Opublikowano wczoraj o 05:02 Mi chodzi po głowie, żeby w końcu "zrobić" SC1. W sumie Warcraft 3 też ukończyłem pewnie z 20 lat po premierze.
shakal84 0 Opublikowano wczoraj o 08:18 Opublikowano wczoraj o 08:18 Ja wracam co dziennie w multi 4vs4 to dopiero jatka
azgan 1 180 Opublikowano wczoraj o 08:21 Autor Opublikowano wczoraj o 08:21 Pamiętam jakim ogromnym zainteresowaniem cieszył się ten tytuł jeszcze na Labie, ludzie czekali na kolejne dodatki i każdy jak wychodził to było wielkie wydarzenie.
Gothic 130 Opublikowano wczoraj o 13:10 Opublikowano wczoraj o 13:10 (edytowane) Teraz to trochę śmieszne, że Blizzard jeszcze nawet nie tak dawno potrafił zrobić takie kampanie dla pojedynczego gracza jak ta trylogia Starcraft 2. 8 godzin temu, Harddrinkingman napisał(a): Mi chodzi po głowie, żeby w końcu "zrobić" SC1. W sumie Warcraft 3 też ukończyłem pewnie z 20 lat po premierze. Z Warcraft 3 to polecam ten kanał, jedyny polski który komentuje rozgrywki graczy którzy grają w ten tytuł zawodowo: https://www.youtube.com/@KroLuYT/videos Edytowane wczoraj o 13:12 przez Gothic
Vulc 2 297 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Kampania singlowa jest kapitalna, świetnie napisana, mocno angażująca. Jak na produkcję RTS, gdzie nie zawsze kładzie się na to nacisk. Wracam regularnie. Multi wiadomo, światowa czołówka. Czasami odpalam sobie jeszcze jakieś turnieje do żarcia, najlepiej z komentarzem "Tastosisa", legendarnego duetu komentatorów. Sam też się bawiłem trochę po sieci, będąc mocnym Goldem (na granicy Platinum), jeszcze za czasów Wings of Liberty. 1 1
azgan 1 180 Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Kupiłem cały pakiet teraz jest w promocji. Będzie grane 😁 Te "Tajne Operacje" też dokupiłem Fajnie to wygląda i bardzo filmowo 👍 Edytowane 21 godzin temu przez azgan
Vulc 2 297 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu No w tej cenie to się nie dziwię. Swoją drogą co to za promocja, nigdzie nie ma o niej żadnego info, albo słabo szukałem.
azgan 1 180 Opublikowano 20 godzin temu Autor Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Możliwe że to z okazji 35 lecia 🤔? https://www.gry-online.pl/newsroom/blizzard-ujawni-swoja-tajemnicza-przyszlosc-odkrywajac-4-karty-ra/zc300d5 W sumie to odkryłem to przez przypadek bo czytając wasze opinie stwierdziłem że teraz jak jest już całość to ograłbym dla tej epickiej fabuły i zobaczyłem że jest w promocji 😋 Rewelacyjnie to wygląda jak w dobrym filmie, mega klimat. Postarali się 👏 Edytowane 20 godzin temu przez azgan
sil3nthunt3r 42 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu @azgan Dzisiaj kupowałeś? Mi w aplikacji pokazuje normalną cenę. Za 86 zł warto. Mam komplet na innym koncie. Może kiedyś znajdę czas i ogram jeszcze raz
Reddzik 2 948 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Ja mam cały czas w tej cenie, bo mam tylko podstawkę plus 1 dodatek, dawno temu kupowane. 1
sil3nthunt3r 42 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu To co każdy ma inną cenę? To jeszcze od siebie polecam Remastera Starcrafta 1. Świetna gra, mimo upływu lat. 1
Reddzik 2 948 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Cena jest ok u Azgana, 86zł za upgrade do wersji Deluxe, wszystko pasuje, cena jest identycznie jak mnie. U niego nawet po kupnie nie widnieje żadna promocja na grę. Gdyby była promocja to by miał obniżoną cenę nawet gdy ma coś kupione. Ja nie mam żadnej promocji, te 40zł mniej za komplet to tak jakby za dodatek który już mam, promocji nie ma. 1
musichunter1x 1 429 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 12 godzin temu, Harddrinkingman napisał(a): Mi chodzi po głowie, żeby w końcu "zrobić" SC1. W sumie Warcraft 3 też ukończyłem pewnie z 20 lat po premierze. Jak będziesz zabierał się to poszukaj AI moda, który poprawia skrypty. Nie dość że oryginalne chyba nie zawsze działają to jeszcze są to słabe wyzwania. Nie mogłem zabrać się za remaster, ponieważ było zbyt prosto i nudno, a potem moda nie chciało się instalować, bo grałem w online gdzie indziej. SC II niestety nie zostaje w pamięci, bo obdarto go z klimatu, który został jedynie w trailerach. Pomyśleć że specjalnie kupowałem komputer pod SC II, ale i tak swoje grało się w multi oraz na modach. Do dziś czasem zerknę na ArtosisCasts i znajdzie się ciekawy mecz z jedynki. Edytowane 20 godzin temu przez musichunter1x
sil3nthunt3r 42 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu @Reddzik Ok, wszystko jasne. Na innym koncie mam Starcrafta.
Sobtainer 74 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu W niedziele sobie odpaliłem po wielu latach nie grania powiem Wam, że całkiem fajnie się grało. Kampanię pamiętam do dzisiaj, jak to na Blizzarda przystało.
azgan 1 180 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu 13 minut temu, musichunter1x napisał(a): Jak będziesz zabierał się to poszukaj AI moda, który poprawia skrypty. Nie dość że oryginalne chyba nie zawsze działają to jeszcze są to słabe wyzwania. Nie mogłem zabrać się za remaster, ponieważ było zbyt prosto i nudno, a potem moda nie chciało się instalować, bo grałem w online gdzie indziej. SC II niestety nie zostaje w pamięci, bo obdarto go z klimatu, który został jedynie w trailerach. Pomyśleć że specjalnie kupowałem komputer pod SC II, ale i tak swoje grało się w multi oraz na modach. Do dziś czasem zerknę na ArtosisCasts i znajdzie się ciekawy mecz z jedynki. W 1 nie grałem więc nie mam porównania ale poglądowo obczaiłem sobie u Roja na kanale i z tego co widzę był zachwycony
musichunter1x 1 429 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) 36 minut temu, azgan napisał(a): u Roja na kanale i z tego co widzę był zachwycony A czym przyzwoitym nie byłby zachwycony? Po prostu stało się nijakie, ot kolejne tło do RTSa, nadal nieco lepsze niż większość. Tutaj jest choćby wątek Kerrigan z 1, zbiór wycinków: I druga część: Edytowane 19 godzin temu przez musichunter1x
Vulc 2 297 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Godzinę temu, musichunter1x napisał(a): SC II niestety nie zostaje w pamięci, bo obdarto go z klimatu, który został jedynie w trailerach. No cóż, nie mogę się chyba bardziej z tym nie zgodzić. Dwójka ma świetną atmosferę, bardzo dobrze napisaną kampanię i znacznie lepszy gameplay od jedynki. Jest zwyczajnie lepsza praktycznie pod każdym względem, może prócz muzyki i odgłosów jednostek. A w obu spędziłem grube setki godzin, od czasów SC/SC:BW śledząc koreańską scenę i później rozgrywki GSL w SC2. 1 2
musichunter1x 1 429 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 39 minut temu, Vulc napisał(a): Jest zwyczajnie lepsza praktycznie pod każdym względem, może prócz muzyki i odgłosów jednostek. To że jest lepsza "growo" to oczywiste, po prostu ton uniwersum i postaci spłaszczono do papki. Z historii SC II prawie nic nie pamiętam, a trzeci dodatek to był zawód, który ukończyłem tylko raz. DLC kupiłem na promocji, ale tylko odpaliłem i porzuciłem. Często zalewa mnie żenada widząc scenki z SC II. Za to siedziałem w multi oraz modach lub wyzwaniach.
Vulc 2 297 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Nic nie spłaszczono, dwójka pod tym względem nie odbiega od jedynki. Ma trochę inny klimat, tyle.
musichunter1x 1 429 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Nie odbiega... Cały wątek Kerrigan dobitnie pokazuje jak bardzo odbiega, wraz z dynamiką postaci. Winę za artstyle można zrzucić na przejście w 3D oraz dbanie o widoczność, więc tego nie czepiam się. I tak wiele nowszych gier pokazało, że można zrobić to znacznie gorzej. Edytowane 17 godzin temu przez musichunter1x
Vulc 2 297 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu No nie odbiega, ale nie mam zamiaru kruszyć o to kopii. Wątek Kerrigan faktycznie mógłby być lepszy, tutaj przesadzono z hero mode, ale jedynka z dodatkiem - bądźmy szczerzy - też nigdy pod tym względem aż tak nie błyszczała. O czym część ludzi już zdążyła zapomnieć.
Rekomendowane odpowiedzi