Coffee Banan 8 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Z nowych w podobnych cenach co lepsze do QHD/ 4K UHD ? Obie karty po 16GB VRAM.
Radio Tirana 1 238 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Zamawiaj w takim razie 5060 Ti. Nowszy model, dużo lepszy upscaler - co w przypadku rozdzielczości 4K będzie miało niebagatelne znaczenie.
Coffee Banan 8 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Przyzwoity RTX z dobrym chłodzeniem w wersji 16GB kosztuje w takim ME lub w innych sklepach 2599zł! Kurde, myślałem że góra 2100zł
Radio Tirana 1 238 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, Coffee Banan napisał(a): kosztuje w takim ME lub w innych sklepach 2599zł! Kurde, myślałem że góra 2100zł
RTXnietylko4060tiUSER 498 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2599zl za 5060TI to porazka. Wez juz lepiej 5070, nawet w wersji pazdziez, duzej doplaty nie bedzie.
RadekRak 6 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 55 minut temu, Coffee Banan napisał(a): Z nowych w podobnych cenach co lepsze do QHD/ 4K UHD ? Obie karty po 16GB VRAM. Weź 7900xtx 24gb używkę. Znajomy ma i do 4k sobie chwali. Sam widziałem, jak to zasuwa w 4k bez żadnych wspomagaczy. A jak chcesz fsr to są mody do fsr4. Ps w 4k żuje i wypluwa mojego 4070ti.
Grolshek 808 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Nie bierz za nic w świecie 7900XTX. Miałem i najgorszemu wrogowi bym nie polecił. Zamieniłem na 4080S i niebo a ziemia. Z dwojga złego to już lepiej 9070XT jak nie ma kasy na 5070Ti. Edytowane 1 godzinę temu przez Grolshek 3
RadekRak 6 Opublikowano 12 minut temu Opublikowano 12 minut temu Godzinę temu, Grolshek napisał(a): Nie bierz za nic w świecie 7900XTX. Miałem i najgorszemu wrogowi bym nie polecił. Zamieniłem na 4080S i niebo a ziemia. Z dwojga złego to już lepiej 9070XT jak nie ma kasy na 5070Ti. Czy ja wiem czy taka zła ;-)
Grolshek 808 Opublikowano 5 minut temu Opublikowano 5 minut temu 6 minut temu, RadekRak napisał(a): Czy ja wiem czy taka zła ;-) Tak. Zła. Trzymać się z daleka jeśli jest taka możliwość.
ShaDow_Pro 716 Opublikowano 3 minuty temu Opublikowano 3 minuty temu Brak upscalera i 400W poboru, ta karta nie ma racji bytu dzisiaj, co z tego że ma 24GB.
Rekomendowane odpowiedzi