W 40K: Dawn of War IV
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Ryszawy · Opublikowano
Ale co z tym prezesem? Bo nie siedzę w temacie. Ja bym nie skreślał, Alan dwójka był spoko. A ten gameplay nie wygląda źle. Jedynka była unikalna nie dzięki walkom, a było ich tam sporo, tylko dzięki unikalnej, onirycznej atmosferze a w to Remedy umie. -
Przez Dimazz · Opublikowano
gry online na PC to obecnie hazard. Albo się uda albo wszystko przepada. Udaje się małemu procentowi gier coś zarobić. Reszta może liczyć co najwyżej na pokrycie wydatków. Nie wiem czemu tak uparcie pchają sie w takie tytuły. Chyba lepiej iść w rynek mobilny albo robić gry single player. Jeszcze widzę takie rozwiązanie że to z jakichś dodatki lub grantów jest tworzone. -
Przez VRman · Opublikowano
Kup sobie mały powerbank i go zamocuj, jak na tyle głowy to przy okazji niechcący poprawisz komfort, bo zadziała to jak przeciwwaga. No wreszcie +1 do ludzi rozsądnych! Przyjacielu mój! FOV to podstawa i najgorsza pomyłka w historii gier, że od 2014r. do teraz nie mamy tu żadnego postępu. 220°poziomo i 120° pionowo powinno być nie tylko obecne, ale powinno być standardem. Bez tego to nie jest VR a "VR". W Q2 spróbuj na chwile mojego FOV moda: - Zrozlowany pasek ręcznika papierowego kładziesz na/nad brwi, żeby plastik się nie wbijał w skórę. - Na nos kładziesz mniejszy kawałek papieru, znowu pasek złożonego ręcznika jest OK - zakładając, że używasz normalnego headstrapa a nie gówianej gumki od gaci jaką Fejs daje w standardzie, możesz musieć przesunąć całość pod kątem tak, że nie bardzo będzie już miało o co się na głowie zaczepić. Ja wymyśliłem kulkę z papieru, którą wciskam w odpowiednim miejscu na głowie, żeby headstrap miał jakieś oparcie i żeby mi Quest nie sfrunął z głowy przy co dynamiczniejszych ruchach głowy. Efekt jest jednocześnie - niemal niedostrzegalny - bardzo istotny Trochę na zasadzie, że nie widzisz, ale czujesz. Poziom imersji i funu natychmiast istotnie wzrasta nawet jak po założeniu tego na łeb, nie odnotowujesz różnicy. Za to jak tak pograsz i wrócisz do standarowego to wtedy dopiero ten mniejszy FOV zaboli. W Queście 2 i 3S masz tą samą optykę. w Q3 masz soczewki pancake, więc właśnie ten problem odpada i masz ostro nie tylko w idealnym ułożeniu na twarzy. Mi akurat to nie przeszkadza, jest sporo ważniejszych aspektów wymagających poprawy, choć jak skaczę w grach muzycznych, to czasami widzę coś ala 50p bo 3x gorzej niż zajechana kaseta VHS (ale to przez fov-moda właśnie, bo wtedy potrafi kompletnie zjechać ) ale to mniejsze zło, bo wolę tak niż zbierać sprzęt z podłogi miotłą. No jak masz minusy to to też zżera FOV. Ja mam tak, że monitor 27" w okularach wygląda jak 22" W VR też niestety jest wyraźna różnica, dlatego zawsze do Questów kupowałem i będę kupował trochę za słabe soczewki. I tak gry chodzą daleeko od natywnej ekraników, więc strata mała, za to FOVu szkoda. Co do dealu życia. 1600 za kupę zajebistej zabawy w VR? No nie widzę tu jakoś problemu. Ja wydałem 1000 tylko na promowanie VRu wsród znajomych. I też nie żałuję, choć to nie był wydatek a nieplanowana strata Ludzie wydają kasę na 5090tkę mając z tego mniej radochy niż Ty z tego Questa 2 za 1600. Tak to trzeba postrzegać. -
Przez Gordek · Opublikowano
Trailer ciekawy. Zapowiada możliwe plot twisty na temat pochodzenia Grace, czy zawirusowanego Leona, bo podejrzewam, że tym byłą skaza na jego ręce. Coraz bardziej do mnie przemawia RE9, a mam za sobą jedynie RE2:Remake i to tylko w wersji Claire A Leon B. Do tego trochę czytania o świecie, jakieś filmy z Millą Jovovich i let's play z oryginalnego RE1. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Zacznij jeździć fordem to tylko takie będziesz widywać Poza tym zestawienia czy tam rankingi popularności np SUV mówią co innego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi