-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Misticzx · Opublikowano
Kiedyś jak robiono castingi do filmów na nową postać, to kierowano się zapotrzebowaniem na dany wygląd, a wcześniej nawet wiek miał znaczenie (14 letnia Ellie w I sezonie nie powinna być grana przed dorosłą), dopóki prawo nie ograniczyło aktorkom nieletnim pracy na planie do kilku godzin dziennie co było powodem rezygnacji producentów filmów i seriali z takich aktorek w rolach głównych. Do tego jakieś umiejętności aktorskie też przy okazji sprawdzano. A do tego serialu wzięli jakieś babsko, które im tylko dobrze zagrało scenkę podczas castingu, a wygląd całkowicie olali jak totalni idioci. Zresztą z dwojga złego zawsze lepiej wziąć zbyt ładną aktorkę (w stosunku do postaci gry), niż zbyt brzydką. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Potwierdzam - przerzuciliśmy się na ETFy w całości. Z tymi ROS było za dużo zachodu Z IKE w sumie też przeszedłem na ETFy i działa to ok. -
Przez Send1N · Opublikowano
W takich przypadkach gdzie są problemy ze sterami szczególnie w starych trupach to po prostu wklejenie identyfikatora sprzętowego danego urządzenia do wujka google, pobranie paczki (nie instalatoa) i ręczna instalacja przez menedżer urządzeń najlepiej się sprawdza -
Przez Misticzx · Opublikowano
Dlaczego zwykła dziewczyna wygląda praktycznie tak samo jak Ellie z gry (tej gdzie miała 19 lat), a aktorka którą długo szukano i wybrano do serialu kosztującego miliony dolarów wygląda jak ktoś całkiem inny? O co w tym chodzi? Przeczytałem że dwoje imbecyli decydowało o wyborze aktorki grającej Ellie czyli Craig Mazin oraz Neil Druckmann. Pierwszego typa nie znam, ale widocznie jest podobnie głupi jak Neil Druckmann, którego wielu fanów nazywa Rachel Zegler gier. Z tego świata udała się jedynie pierwsza gra The Last of US. Zarówno serial i kontynuacja gier, to według mnie i wielu jakieś gówna, a obleśna aktorka serialowa skutecznie zniechęca i psuje oglądanie. Naprawdę nie wiem co siedzi w łbach takich ludzi, którzy wybierają brzydactwo do grania Ellie, która była ładna. Rozumiem jakby wybrali brzydką aktorkę do grania Abby, bo Abby w grze też była brzydka, ale na pewno nie Ellie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi