Devils1100 48 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Witam wszystkich tutaj bedziemy sie dzielic spostrzeżeniami i uzytkowaniem Monitora:) i nowymi Aktualizacjami dla Gigabyta przedwczoraj wleciał Update F07 ja juz zaktualizowalem swojego Edytowane 4 godziny temu przez Devils1100
CajraX 304 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Tak jak się spodziewałem, ten update jest bardzo dziwny. Po upgradzie musiałem przywrócić domyślne ustawienia wszystkich trybów HDR i teraz HDR Peak 1500 jest kompletnie wyblakły bez aktywacji nowej funkcji hypernits. Za to jak się włączy to hypernits, to panie cuda na kiju Przepalenie jasnych elementów jest wtedy nawet dla mnie nie do przyjęcia Za to tryb Peak bez hypernits najlepiej pokazuje szczegóły w jasnym obrazie. Kompletnie zgłupiałem i chyba zacznę teraz używać HDR Game z APL High, który jest najlepszym kompromisem między jasnością, a zachowaniem detali. 1
Devils1100 48 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Tak bedzie najlepiej ja tak samo uzywam:)
Nex1M 124 Opublikowano 16 minut temu Opublikowano 16 minut temu A jak sytuacja z black crashem? Ruszyli to wogole? Jakas poprawa?
Rekomendowane odpowiedzi