Problem z arc b580 w grze
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
Napisal w spojlerze. Z całych sił kibicuje teraz Phoenix żeby najnowszy 9800x3d spełniał jego oczekiwania bardziej niż 9850x3d i wcześniejszy 7800x3d i wcześniejszy 9500f(?) i wcześniejszy 9700x(?) i wcześniejszy 9800x3d(?) i wcześniejszy 7800x3d(?)... musi się udać, to ten złoty strzał na przyszłościowej platformie! I pamiętam żeby nie zaglądać do portfela i że zabawa sprzętem to takie hobby! -
Przez cyborg · Opublikowano
Dałem profil Expo , wcześniej miałem manualnie ustawione na 6000, jak na trzecim załączniku i może coś nie grało, wyłączyłem ten rabar i jest podobnie są przycinki ale chyba mniejsze, może akurat taka gra była bo w poczekalni cięło normalnie. Włączyłem spowrotem po prostu rbara, to wina gry w huncie i diablo 4 normalnie się gra -
Przez brzecol · Opublikowano
Teraz jest łatwiej bo wszystko pasuje idealnie jak klocki i praktycznie nie da się uwalić. Kiedyś trzeba było mieć wiedzę. Zasilacz wyglądał kiedyś jak sieć energetyczna w Indiach - splątanie z poplątaniem (popularne Chieftec 300-350W). Cały czas mam nawyk i mam sprzęt, aby zapinać sobie pętelkę wokół stopy jak składam więcej części. Sam widziałem przeskoki wywołane naładowaniem elektrostatycznym, które niszczyły sprzęt. Tak. To były czasy na scenie poznańskiej. Sklepy takie jak METRO, ZNAK, rozrost Komputronika, i płyty CD po 0,30-0,50 zł -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Produkuje tyle spamu że trudno wszystko wyłapać, nie pisząc nawet o czymś wartościowym Naklejki z kotami, albo pudełka po cpu, bedzie miał na handel, byznesmen -
Przez LeBomB · Opublikowano
@GordonLameman @Liber8 Lot był bratankiem Abrahama i tylko przez wzgląd na Abrahama miał zostać oszczędzony w trakcie zniszczenia Sodomy i Gomory. To daje nieco szerszy kontekst dotyczący przyczyny takiego wypaczenia. Tym bardziej że sam Lot jak przygarnął do siebie tych co mieli zesłać zniszczenie na Sodomę i Gomorę, to w ramach ich obrony przed mieszkańcami Sodomy chciał oddać córki @GordonLameman i tak, wyłapałem ostatnie zdanie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi