Jaycob 1 988 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu No w końcu! Ileż można czekać?! Uwielbiam Death Stranding, jak dla mnie to zakup obowiązkowy. 4 1
ODIN85 3 841 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Uprzedzam pytania. Nie nie można grać bez znajomości jedynki
Zas 369 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Dajcie spokój, już wolałbym turecką telenowelę oglądać, niż grać w to coś. A tak serio - nie, nie wolałbym, natomiast uważam, że fani Kojimby są właśnie na poziomie fanów tureckich telenowel. 1
Jaycob 1 988 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Oj, chyba jednak nie będzie zakupu na premierę. Z ceną to już konkretnie odlecieli. 339 zł nie dam tyle. https://steamdb.info/app/3280350/ 1
Jaycob 1 988 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Nie mam - słabo mnie śledzisz. Sprzedałem, przed premierą Pro i napisałem tutaj, a może na PClabie? Jak bym miał PS, to bym tematu nie stworzył. 1
azgan 1 218 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 11 godzin temu, Jaycob napisał(a): No w końcu! Ileż można czekać?! Chwilę temu wydali to na PS5 jakoś przesadnie długo nie trzeba było z tematem na PC czekać zresztą podobnie było z 1 😉. Nawet nie zdążyłem dobrze obczaić jak początek wygląda a to już na STEAM wylądowało. 339 zł to nie dam za symulator fedexów i DHL'a ale za mniej kupię dla samych filmików 20 minut temu, Jaycob napisał(a): Nie mam - słabo mnie śledzisz. Sprzedałem, przed premierą Pro i napisałem tutaj, a może na PClabie? Jak bym miał PS, to bym tematu nie stworzył. To na labie było jeszcze zresztą zrobiłeś podobnie jak ja. Ciężko teraz uzasadnić posiadanie pleja bo zaczyna to wyglądać podobnie jak z XBOX'm Edytowane 1 godzinę temu przez azgan
Jaycob 1 988 Opublikowano 58 minut temu Autor Opublikowano 58 minut temu Prawie tak samo - 2,5 tygodnia różnicy względem pierwszej części. Zgadza się - Cocojumbo potrafi w cutscenki.
ODIN85 3 841 Opublikowano 25 minut temu Opublikowano 25 minut temu 41 minut temu, azgan napisał(a): Chwilę temu wydali to na PS5 jakoś przesadnie długo nie trzeba było z tematem na PC czekać zresztą podobnie było z 1 😉. Nawet nie zdążyłem dobrze obczaić jak początek wygląda a to już na STEAM wylądowało. 339 zł to nie dam za symulator fedexów i DHL'a ale za mniej kupię dla samych filmików To na labie było jeszcze zresztą zrobiłeś podobnie jak ja. Ciężko teraz uzasadnić posiadanie pleja bo zaczyna to wyglądać podobnie jak z XBOX'm A który ex wyszedł na Ps5 i Pc równocześnie bo coś nie pamiętam
azgan 1 218 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu 18 minut temu, ODIN85 napisał(a): A który ex wyszedł na Ps5 i Pc równocześnie bo coś nie pamiętam O.K... to inaczej. Jest kapkę lepiej niż na Xklocku
Rekomendowane odpowiedzi