Lypton 1 261 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) Nie pracuję na kompie w domu, strzelanki - jak i wszystko inne - gram na padzie. Mogłaby być to i konsola, ale na PC promki na gry są lepsze i jest więcej do powiedzenia w kwestii ustawień grafiki i wydajności. Nie muszę też liczyć na litość producenta i jakiegoś next gen patcha, jeśli chcę zagrać w coś z poprzedniej generacji w 4K@60. Edytowane 18 Czerwca przez Lypton 1
Jaycob 2 745 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Fajnie ale niektórzy mają stare
azgan 1 860 Opublikowano 18 Czerwca Autor Opublikowano 18 Czerwca 2 godziny temu, Lypton napisał(a): Nie pracuję na kompie w domu, strzelanki - jak i wszystko inne - gram na padzie. Mogłaby być to i konsola, ale na PC promki na gry są lepsze i jest więcej do powiedzenia w kwestii ustawień grafiki. Nie muszę też liczyć na litość producenta i jakiegoś next gen patcha, jeśli chcę zagrać w coś z poprzedniej generacji w 4K@60. Dokładnie +1 👍
galakty 5 169 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca 3 godziny temu, Lypton napisał(a): Nie pracuję na kompie w domu, strzelanki - jak i wszystko inne - gram na padzie. Mogłaby być to i konsola, ale na PC promki na gry są lepsze i jest więcej do powiedzenia w kwestii ustawień grafiki i wydajności. Nie muszę też liczyć na litość producenta i jakiegoś next gen patcha, jeśli chcę zagrać w coś z poprzedniej generacji w 4K@60. Ale ja piszę O SOBIE Dlatego dla mnie ten tryb Xbox jest niepotrzebny, ale jak ktoś chce pod TV i grać na padzie to super opcja, nie neguję.
Lypton 1 261 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) O dziwo, ja też. Przecież wiem, że to nie jest setup do pracy, k+m i nie po to tam jest. Wrzuta po to, by pokazać, że da się w miarę zgrać peceta z salonowym anturażem. Edytowane 18 Czerwca przez Lypton 1
azgan 1 860 Opublikowano 21 Czerwca Autor Opublikowano 21 Czerwca W dniu 16.06.2026 o 17:09, galakty napisał(a): Taaa bo Xbox w Windowsie będzie super wydajny dzięki sterownikom Pożyjemy zobaczymy, ale ja MS nie ufam za grosz. Jak na konsolach nie zarabiają to zrobili z PC XBOX'a 😉
azgan 1 860 Opublikowano 21 Czerwca Autor Opublikowano 21 Czerwca W dniu 16.06.2026 o 12:26, ODIN85 napisał(a): Jak wywalą abo to zaczną zarabiać. Proste. https://ithardware.pl/aktualnosci/xbox_game_pass_krytyka_thomas_mahler_problemy-51896.html
azgan 1 860 Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca Można już grać w pierwsze gry z XBOX'a bezpośrednio na PC a będzię tego więcej to dopiero początek https://ithardware.pl/aktualnosci/xbox_wsteczna_kompatybilnosc_dostepna_na_pc-52722.html
azgan 1 860 Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca (edytowane) 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Gearsów oczywiście nie ma. Też czekam, mam kupione a nie mogę zagrać 😏 Edytowane 23 Lipca przez azgan
Rekomendowane odpowiedzi