Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie pracuję na kompie w domu, strzelanki - jak i wszystko inne - gram na padzie.

Mogłaby być to i konsola, ale na PC promki na gry są lepsze i jest więcej do powiedzenia w kwestii ustawień grafiki i wydajności. Nie muszę też liczyć na litość producenta i jakiegoś next gen patcha, jeśli chcę zagrać w coś z poprzedniej generacji w 4K@60.

Edytowane przez Lypton
  • Upvote 1
  • Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, Lypton napisał(a):

Nie pracuję na kompie w domu, strzelanki - jak i wszystko inne - gram na padzie.

Mogłaby być to i konsola, ale na PC promki na gry są lepsze i jest więcej do powiedzenia w kwestii ustawień grafiki. Nie muszę też liczyć na litość producenta i jakiegoś next gen patcha, jeśli chcę zagrać w coś z poprzedniej generacji w 4K@60.

Dokładnie +1 👍

Opublikowano
3 godziny temu, Lypton napisał(a):

Mogłaby być to i konsola, ale na PC promki na gry są lepsze i jest więcej do powiedzenia w kwestii ustawień grafiki i wydajności. Nie muszę też liczyć na litość producenta i jakiegoś next gen patcha, jeśli chcę zagrać w coś z poprzedniej generacji w 4K@60.

Ale ja piszę O SOBIE :E 

Dlatego dla mnie ten tryb Xbox jest niepotrzebny, ale jak ktoś chce pod TV i grać na padzie to super opcja, nie neguję. 

Opublikowano (edytowane)

O dziwo, ja też. Przecież wiem, że to nie jest setup do pracy, k+m i nie po to tam jest. Wrzuta po to, by pokazać, że da się w miarę zgrać peceta z salonowym anturażem.

Edytowane przez Lypton
  • Upvote 1
Opublikowano
W dniu 16.06.2026 o 17:09, galakty napisał(a):

Taaa bo Xbox w Windowsie będzie super wydajny dzięki sterownikom :E 

Pożyjemy zobaczymy, ale ja MS nie ufam za grosz. 

Jak na konsolach nie zarabiają to zrobili z PC XBOX'a 😉

• 1 miesiąc temu...