Obroty pompy aio
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Ja nadal nie skończyłem Persony 5. Na Switchu przysiadłem do niej na kilkanaście godzin, ale potem wjechały inne premiery, które chciałem ograć, i zrobiła się z tego na tyle długa przerwa, że nie mogłem już do gry wrócić. Mam jednak plan za jakiś czas zrobić kolejne podejście... może tym razem się uda.:D -
Przez Luki_ · Opublikowano
dzięki nie wiedziałem ze wychodzi czyli czekać na remek 4 ? (; a mam juz 3 kupiona gdzieś na jakieś promocji na steam . Wchodziło tez w grę ze 3 jest po polskiemu wreszcie. (: -
Przez kubikolos · Opublikowano
skad ten antysemityzm u lewicy, ma go w DNA? XD -
Przez kubikolos · Opublikowano
nie no co ty, wystarczy brac smieci do sklepu i poprosic pania o wziecie smieci zeby odzyskac 5zl, na co tu narzekac niewolniku? usmiech XDDDDDDDDDDDDDDD https://zielona.interia.pl/smieci-plastik/news-nie-czuje-sie-dziadem-wiceministra-odpowiada-krytykom-system,nId,23327195 -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Grałem 3,4 i 5 - moją ulubioną jest zdecydowanie 4, dlaczego czekam na ten remake pod nazwą REVIVAL, który ma wyjść jeszcze w tym roku. 5-tka ma fajną historię i fajne postacie, ale gra jest po prostu za długa, mogliby obciąć ją o dobre 30% bez utraty jakości, ostatnie 30 dni przewijałem bo nie było co robić.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi