dawidoxx 1 169 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 32 minuty temu, AudRob napisał(a): No to jak interes kwitnie... Kwitnie dopóki niebiescy nie zapukaja do dzwi.. typ handluje dostępami offline do najnowszych gier na steam za kilka zł i jeszcze sie tym chwali.. wielki "biznesmen" 2
AudRob 495 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) Godzinę temu, wallec napisał(a): Piękne to jest jak ludzie mają niestabilne kompy na am5 / długie ładowanie pamięci RAM (jak teraz na filmie) i kombinują z wymianami wszystkich podzespołów komputera Co ty bredzisz , nigdy nie miałem problemów z niestabilnością AM5 . Z ładowaniem pamięci ram też. Z podzespołami nigdy. Ale z tych ludzi co znam, wszyscy w okresie dwóch lat zmienili platformy z Intela na AM5 AMD. Nikt nie narzeka.😉 Edytowane 22 Czerwca przez AudRob 1
Kadajo 9 968 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca @Lameismyname myśl co tam chcesz, dla mnie karta była sprawna w momencie, kiedy ja sprzedawał. Nigdy nie wiadomo kiedy na taka czas przyjdzie, równie dobrze możesz być 100% pewny ze karta działa a po tygodniu u typa wyzionie ducha. RTX 4090 to 450 W piecyk który chodził u niego ponad 3 lata, takie karty to zawsze będzie ryzyko, w życiu bym takiej karty nie kupił, nawet od znajomego. Ale kto chce nich się bawi.
AudRob 495 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Rozruch komputera jest szybki więc nie wiem o co Ci chodzi?
userKAMIL 1 256 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 1 minutę temu, dawidoxx napisał(a): jeszcze sie tym chwali.. Przecież to Ty już kolejny raz o tym wspominasz nie ja. Dupa Cie piecze czy co? XD Nie wspominaj i nie bedzie tematu. 🤷
AudRob 495 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Teraz, Kadajo napisał(a): w życiu bym takiej karty nie kupił, nawet od znajomego. Nie kupiłbyś bo jest droga proste. I nigdy takiej karty nie miałeś. 3 lata na kartę to jest nic jak chodziła w dobrych warunkach. 4070 TI też miały awarie , każde karty miały i będą miały , tak jak auta.
userKAMIL 1 256 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca Teraz, AudRob napisał(a): 3 lata na kartę to jest nic jak chodziła w dobrych warunkach. Po wymianie tej pasty czy co tam robili w serwisie to same temperatury ma jak nowka sztuka po tych 3 latach. Chinczyk jak zobaczył 60 stopni przy 100% obciążeniu to za głowę się złapał.
AudRob 495 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Teraz, userKAMIL napisał(a): Po wymianie tej pasty czy co tam robili w serwisie to same temperatury ma jak nowka sztuka po tych 3 latach. Chinczyk jak zobaczył 60 stopni przy 100% obciążeniu to za głowę się złapał. Masz przy prawie 27 stopniach w pokoju
dawidoxx 1 169 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) 4 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Nie wspominaj i nie bedzie tematu. 🤷 Właśnie będę wspominał aby każdy wiedział jakim krętaczem jesteś disharze po ile bond offline? 5 pln biznesmenie 🤣🤣🤣🤣 Edytowane 22 Czerwca przez dawidoxx 1 3
Kadajo 9 968 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 2 minuty temu, AudRob napisał(a): Nie kupiłbyś bo jest droga proste. I nigdy takiej karty nie miałeś. 3 lata na kartę to jest nic jak chodziła w dobrych warunkach. Weź chłopie się przestań już tu się udzielać, bo od tych twoich mądrości i plucia jadem niedobrze się robi.
AudRob 495 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Akurat w tą grę w upałach grałem. Teraz, Kadajo napisał(a): Weź chłopie się przestań już tu się udzielać, bo od tych twoich mądrości i plucia jadem niedobrze się robi. Miłego wieczorka chłopie życzę.😊
userKAMIL 1 256 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca 2 minuty temu, dawidoxx napisał(a): 5 pln biznesmenie Ja gonie po 20€ z gratisami i ludzie nie narzekają.
Lameismyname 4 096 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca @Kadajo Dokładnie tak robię. Myślę sobie co chcę i kieruje się swoimi ideałami. Ktoś na Twoim stanowisku na forum nie powinien jawnie pisać, że w przypadku gdy karta okazuje się niesprawna, to najlepiej ją sprzedać i mieć problem z głowy, przy okazji podkreślając, że sam byś tak zrobił. To nie jest nadinterpretacja. Jak widać jest wielu użytkowników podzielających moje zdanie. Mleko się rozlało. Wyraziłem swoje 3 grosze. 3
sideband 3 101 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 10 minut temu, dawidoxx napisał(a): Kwitnie dopóki niebiescy nie zapukaja do dzwi.. typ handluje dostępami offline do najnowszych gier na steam za kilka zł i jeszcze sie tym chwali.. wielki "biznesmen" Ale to jest ten co miał kilka kont na labie? I kręcił jakieś dziwne filmiki na YT jak to zarabia na leszczach na allegro? Jak tak to ban powinien być jak nic z miejsca. 1 1 1
dawidoxx 1 169 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Teraz, sideband napisał(a): Ale to jest ten co miał kilka kont na labie? I kręcił jakieś dziwne filmiki na YT jak to zarabia na leszczach na allegro? Jak tak to ban powinien być jak nic z miejsca. Taaa to ten cwaniak 2
userKAMIL 1 256 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca Ten temat to naprawdę złoto i 22 strony! 😅 1
Rekomendowane odpowiedzi