Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, AudRob napisał(a):

No to jak interes kwitnie...

Kwitnie dopóki niebiescy nie zapukaja do dzwi.. typ handluje dostępami offline do najnowszych gier na steam za kilka zł i jeszcze sie tym chwali.. wielki "biznesmen" :E

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, wallec napisał(a):

Piękne to jest jak ludzie mają niestabilne kompy na am5 / długie ładowanie pamięci RAM (jak teraz na filmie) i kombinują z wymianami wszystkich podzespołów komputera 

Co ty bredzisz , nigdy nie miałem problemów z niestabilnością AM5 .

Z ładowaniem pamięci ram też.

Z podzespołami nigdy.

Ale z tych ludzi co znam, wszyscy w okresie dwóch lat zmienili platformy z Intela na AM5 AMD. 

Nikt nie narzeka.😉

Edytowane przez AudRob
  • Upvote 1
Opublikowano

@Lameismyname myśl co tam chcesz, dla mnie karta była sprawna w momencie, kiedy ja sprzedawał.

Nigdy nie wiadomo kiedy na taka czas przyjdzie, równie dobrze możesz być 100% pewny ze karta działa a po tygodniu u typa wyzionie ducha.

RTX 4090 to 450 W piecyk który chodził u niego ponad 3 lata, takie karty to zawsze będzie ryzyko, w życiu bym takiej karty nie kupił, nawet od znajomego.

Ale kto chce nich się bawi.

Opublikowano
Teraz, Kadajo napisał(a):

w życiu bym takiej karty nie kupił, nawet od znajomego.

Nie kupiłbyś bo jest droga proste. I nigdy takiej karty nie miałeś.

3 lata na kartę to jest nic jak chodziła w dobrych warunkach.

4070 TI też miały awarie , każde karty miały i będą miały , tak jak auta.

Opublikowano
Teraz, AudRob napisał(a):

Po wymianie tej pasty czy co tam robili w serwisie to same temperatury ma jak nowka sztuka po tych 3 latach. 
Chinczyk jak zobaczył 60 stopni przy 100% obciążeniu to za głowę się złapał. 

Opublikowano
Teraz, userKAMIL napisał(a):

Po wymianie tej pasty czy co tam robili w serwisie to same temperatury ma jak nowka sztuka po tych 3 latach. 
Chinczyk jak zobaczył 60 stopni przy 100% obciążeniu to za głowę się złapał. 

Masz przy prawie 27 stopniach w pokoju 

20260620_230423.jpg

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

Nie wspominaj i nie bedzie tematu. 🤷

Właśnie będę wspominał aby każdy wiedział jakim krętaczem jesteś disharze :)

po ile bond offline? 5 pln biznesmenie  🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez dawidoxx
  • Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, AudRob napisał(a):

Nie kupiłbyś bo jest droga proste. I nigdy takiej karty nie miałeś.

Weź chłopie się przestań już tu się udzielać, bo od tych twoich mądrości i plucia jadem niedobrze się robi.

Opublikowano

Akurat w tą grę w upałach grałem.

Teraz, Kadajo napisał(a):

Weź chłopie się przestań już tu się udzielać, bo od tych twoich mądrości i plucia jadem niedobrze się robi.

Miłego wieczorka chłopie życzę.😊

Opublikowano

@Kadajo Dokładnie tak robię. Myślę sobie co chcę i kieruje się swoimi ideałami. Ktoś na Twoim stanowisku na forum nie powinien jawnie pisać, że w przypadku gdy karta okazuje się niesprawna, to najlepiej ją sprzedać i mieć problem z głowy, przy okazji podkreślając, że sam byś tak zrobił. To nie jest nadinterpretacja. Jak widać jest wielu użytkowników podzielających moje zdanie. Mleko się rozlało. Wyraziłem swoje 3 grosze.

• Like 3
Opublikowano
10 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Kwitnie dopóki niebiescy nie zapukaja do dzwi.. typ handluje dostępami offline do najnowszych gier na steam za kilka zł i jeszcze sie tym chwali.. wielki "biznesmen" :E

Ale to jest ten co miał kilka kont na labie? I kręcił jakieś dziwne filmiki na YT jak to zarabia na leszczach na allegro?

Jak tak to ban powinien być jak nic z miejsca.

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, sideband napisał(a):

Ale to jest ten co miał kilka kont na labie? I kręcił jakieś dziwne filmiki na YT jak to zarabia na leszczach na allegro?

Taaa to ten cwaniak 

• Like 2
  • Pan Mateoo zablokował(a) ten temat
  • Kadajo odblokował(a) ten temat
Opublikowano (edytowane)

Myślałem, że już nigdy więcej nie będę musiał tutaj wracać...

Więc tak nowa karta zakupiona 17 lipca od tamtego czasu zero problemów. 

5 sierpnia czarny ekran ale tym razem wez wentyli na 100%. Myślałem, że to może losowy wysyp kompa. Niestety dziś pod czas gry w bete Coda (za pierwszym razem stało się to przy pobieraniu gry na steam będąc tylko na pulpicie) kolejny raz czarny ekran również bez wentyli na full. 

Wyjecie i włożenie kabla HDMI nic nie dało. W tle na głośnikach dalej słyszałem grę jak przy wcześniejszych akcjach. Nie uwierzę w to, że to znowu karta więc zostaje coś innego. W tygodniu postawie system na nowo. 

Jakie są Wasze kolejne sugestie bo pomysłów już nie mam a wymiany kolejnych podzespołów przy obecnych cenach na chybił trafił nie chciałbym robić. 

P.S. Wyłączenie profiulu XMP w biosie dla pamięci może mieć wpływ? Takie rady też dostałem. 

Aha tutaj SS z podglądu zdarzeń i godzina tego resetu:

image.thumb.png.52ad6a7736b6ac3c52fd6f4de1529552.png

Edytowane przez userKAMIL
  • Sad 2
Opublikowano
W dniu 22.06.2026 o 19:06, sideband napisał(a):

W dniu 22.06.2026 o 19:06, dawidoxx napisał(a):

Taaa to ten cwaniak 

W sumie @sideband ma rację :piwko:

Z resztą "uderz w stół a nożyce się odezwą"...

W dniu 22.06.2026 o 19:01, userKAMIL napisał(a):

Ja gonie po 20€ z gratisami i ludzie nie narzekają. 

A co do problemu...

49 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Myślałem, że już nigdy więcej nie będę musiał tutaj wracać...

Więc tak nowa karta zakupiona 17 lipca od tamtego czasu zero problemów. 

5 sierpnia czarny ekran ale tym razem wez wentyli na 100%. Myślałem, że to może losowy wysyp kompa. Niestety dziś pod czas gry w bete Coda (za pierwszym razem stało się to przy pobieraniu gry na steam będąc tylko na pulpicie) kolejny raz czarny ekran również bez wentyli na full. 

Wyjecie i włożenie kabla HDMI nic nie dało. W tle na głośnikach dalej słyszałem grę jak przy wcześniejszych akcjach. Nie uwierzę w to, że to znowu karta więc zostaje coś innego. W tygodniu postawie system na nowo. 

Jakie są Wasze kolejne sugestie bo pomysłów już nie mam a wymiany kolejnych podzespołów przy obecnych cenach na chybił trafił nie chciałbym robić. 

P.S. Wyłączenie profiulu XMP w biosie dla pamięci może mieć wpływ? Takie rady też dostałem. 

Aha tutaj SS z podglądu zdarzeń i godzina tego resetu:

image.thumb.png.52ad6a7736b6ac3c52fd6f4de1529552.png

Nie odniosłeś wrażenia, że karma do Ciebie ciągle wraca?
Najpierw zakup procesora od userKARIM, teraz to.
Wyeliminuj czynnik softowy, wyczyść dysk, postaw wszystko na nowo od zera.
Jak nie pomoże to weź drugiego kompa i zacznij element po elemencie zamieniać, do momentu jak usterka zniknie lub przeniesie się na drugi komputer.
Po nitce do kłębka.

• Like 1
  • Upvote 4
Opublikowano
Godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Widziałeś ten wątek na Reddicie? Facet opisuje, jak poradził sobie z błędami nvlddmkm, czyli z tym, co ci wyskoczyło na podglądzie zdarzeń. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

No to się zaczyna temat na miesiące🤣

Już prawie jak telenowela  się temat ciągnie, z jednym aktorem w roli głównej.

@Lameismyname eeeh , jak nie karta, to z zakupem procesora problem, teraz znowu karta ciekawe jaki będzie dalszy ciąg historii:hihot:

Edytowane przez AudRob
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...