Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, prosze o polecenie mi jakiś słuchawek przewodowych, może być z mikrofonem a może być bez - obojętnie, byle by to jakoś grało, bo miałem JBL, fajny basik, sopranik też niczego sobie, ale niestety padły, raz kabel był naprawiany, a teraz w środku - trzeba by całość rozbierać i lutować, ale to bez sensu, zresztą gąbki się tak wytarły że same odpadają. Może być mediamarkt itp. Mam blisko to podjadę i łyknę. Dzięki z góry za porady. 

Opublikowano

Skoro nie napisałeś nic o brzmieniu, w tym budżecie podobały mi się JVC HA-RX700-E. Lubię dużo basu, w nich musiałem podbijać na dacu lub EQ. Sam osobiście myślę, żeby posłuchać modelu wyżej lub wrócić do tych. 

Opublikowano
17 minut temu, j4z napisał(a):

Za dużo basu? Trzeba będzie posłuchać.

wiesz już je miałem, tylko wtedy kosztowały około 200zł - nie są złe, ale np: jak masz jakiś podcast i słuchasz to czasami taki stłumiony głos jest, do muzyki elektronicznej - bardzo fajne, ale do głosu - średnio. 

Opublikowano

jesli ten budżet jest napięty jak plandeka na żuku, to cięzko coś polecić, ale jakbys chciał co nieco dołożyć to warto rozważyc DNA ST PRO (które są tańszym blizniakiem ISK HD 9999 które posiadam i są mega wygodne i mają uniwersalne brzmienie)

Opublikowano

bardzooo podobny temat, w zasadzie to samo

też polecałem DNA ST PRO, ale pan tylko chciał potwierdzić swój wybór na  HD668B , de facto w budżecie 120zł to na pewno. 

ale jeśli dla autora te JBL maja za dużo basu, to co dopiero DNA

Opublikowano

isk hd9999 ( których dna st pro jest totalnym klonem ) mają V-shape

podbity bas, podbite wysokie i cofnięta średnica

te słuchawki są do wszystkiego, mają cieszyć "ucho" tak w grze jak i filmie czy słuchaniu muzyki z youtuba, średnica jest cofnięta ale nie schowana, jest pazur. 

wiesz że to bardzo subiektywne odczucia, zalezy jeszcze do czego się to podepnie i czego słucha

ja uzywam akg k240 mkii, połotwartych, tu srednica jest na pierwszym planie, dla niektorych za mało basu...