Stjepan 2 946 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 12 minut temu, sideband napisał(a): Exodus trochę taki nowszy COD z otwartymi mapami. Poprzednie Metra tak lecisz całkowicie po jak sznurku. No właśnie dlatego jestem fanem serii Stalker, uwielbiam otwarty świat, itd.
Godlike 1 078 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Godzinę temu, Stjepan napisał(a): Trochę pograłem w 2033, kolejne i Exodus, przeczytałem 2033 i 2034 książki zayebiste, ale gry po serii Stalker którą lubię za bardzo liniowe, taki CoD w sowieckim post-apo. 2034 takie se było, za to 2035 zarąbiste, chyba nawet lepsze niż 2033. Ale reszta książek z uniwersum też fajna 😉
galakty 5 466 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września Lecenie po sznurku było dużo lepsze od Exodusa, ale to moja opinia, fana książki 2033 i 2034 Chcę DOBREJ i liniowej fabuły, a nie latania gdzie chcesz (bo i tak to sensu wielkiego w Exodus nie miało). 2 1
wrobel_krk 1 025 Opublikowano 6 Września Opublikowano 6 Września @galaktyW Exodus i tak nie było dużo latania, ale ja tez proszę o liniową fabułę ale za to z dopracowanymi lokacjami i szczegółami bez biegaczki i szukaczki bez sensu jak np w stalkerze2 1 2
Phoenix. 7 196 Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września W dniu 3.09.2026 o 15:16, Reddzik napisał(a): Jak ta gra wygląda biednie na konsoli w porównaniu z PC to nie mam pytań, gra wyprana z okluzji, cieni i światła, dosłownie płasko to wszystko wygląda. To wygląda jak Exodus z 2019 na konsoli 🤣 1
galakty 5 466 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września W sumie to jak ma wyglądać na konsoli skoro konsole się nie zmieniły A na PC odpalisz DLSS + FG i lepsza grafika przejdzie
Phoenix. 7 196 Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września Wiadomo, po prostu nie sadziłem, ze bedzie az tak gigantyczny downgrade na konsoli Co nie zmienia faktu, ze ich silnik na konsoli i tak robi cuda w 60fps z RT na bazowych modelach, tak widac ze Patch Tracing bedzie odgrywal tu wisienke na torcie jesli chodzi o klimat tej gry na PC
galakty 5 466 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Ja się nie mogę doczekać ciemnych tuneli i efektów na OLED w HDR Mam nadzieję że jakieś RT moja karta jeszcze tu ogarnie
Phoenix. 7 196 Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września Ja sobie nie wyobrazam grac w ta gre na innych nastawach niz z PT
galakty 5 466 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Najwyżej się shackuje DLSS i dopali MFGx3 2
Phoenix. 7 196 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Offtop: https://deepsilver.com/games/metro2039/news/metro-redux-next-gen-update-coming-this-month 1
Godlike 1 078 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Tero? Jak już niedawno przeszedłem 😂
Rekomendowane odpowiedzi