JeRRyF3D 2 457 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) IMO wygląda wyśmienicie, trzyma (chyba) klimat. Przy moim obecnym marazmie i wypaleniu (= kompletne w dupiemanie wszystkiego) - to jedna z nielicznych gier (oprocz W3R, W3 DLC, W4, nowa maupa, i Blood Message), na które czekam z jęzorkiem na wierzchu. Edytowane 26 Sierpnia przez JeRRyF3D 1
galakty 5 467 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Tam się prędzej skończy moc obliczeniowa, niż VRAM. Już EE daje popalić. Super że w końcu tunele, to jest prawdziwe Metro. W książkach w sumie poza wojskową trylogią Prawo do (...) zawsze tunele robiły na mnie lepsze wrażenie. Exodus mnie zawiódł. Edytowane 26 Sierpnia przez galakty
samsung70 538 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) EXODUS pogralem ale własnie nie było tam za wiele metro... nie pamiętam dokladnie,. jak skoncze Stalkerka 2 to lece do metro Edytowane 26 Sierpnia przez samsung70
ODIN85 5 309 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Podobało się czy nie? bo już nic nie oglądam do premiery.
wrobel_krk 1 025 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Może to być gra która wyjątkowo kupię na premierze. Ja metro Exodus 3x ograłem pozostałe części też raz. Mi tam exodus się podobał bo w sumie wolę bieganie i po metRe i po świecie i klimat postapo i postsowiecki. Poza tym grafika do dziś zachwyca i mało która gra ja przebija. Ja też wolę szczegółowość większą niż otwarty swiat i bieganie bez ładu i składu bardziej liniowa fabułę itp
Pavel87 953 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Ja też planuje kupić, już się nie mogę doczekać powrotu do tych ciemnych i ciasnych tuneli Po cichu liczę, że jednak większość gry tam się będzie odbywać
sideband 3 387 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Z tego co widać z rozgrywki to raczej nie na szczęście
galakty 5 467 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia W HDR na OLED to będzie pięknie wyglądać wieczorem 2 1
PaVLo 1 445 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia To będzie świetna pozycja do zagrania po Stalker 2 i mam nadzieję, że już na nowym monitorze OLED, chyba, że upatrzony model od MSI znów zostanie opóźniony
JeRRyF3D 2 457 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Coś ciekawego 32' się pokazało z oledów ostatnio?
PaVLo 1 445 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Osobiście czekam na MSI MPG OLED 322URDX36, ale jak na Black Week pojawi się model MSI MPG 322URX za jakieś 2,6tys to chyba wezmę 1
sideband 3 387 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Ten model to wchodzi do sprzedaży w Q1 2027 początkowo cena pewnie będzie jak zwykle z kosmosu
samsung70 538 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia W dniu 27.08.2026 o 20:40, PaVLo napisał(a): To będzie świetna pozycja do zagrania po Stalker 2 i mam nadzieję, że już na nowym monitorze OLED, chyba, że upatrzony model od MSI znów zostanie opóźniony wszedłem żeby dokładnie napisać taki sam komentarz mam nadzieję że do tej pory ukończy stalkera 1
skunRace 985 Opublikowano 1 Września Opublikowano 1 Września W dniu 27.08.2026 o 22:07, JeRRyF3D napisał(a): Coś ciekawego 32' się pokazało z oledów ostatnio? Co byś nie kupił z OLEDów to będzie kosmos w porównaniu do Twojego IPSa
Godlike 1 078 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września W dniu 26.08.2026 o 13:49, samsung70 napisał(a): EXODUS pogralem ale własnie nie było tam za wiele metro... nie pamiętam dokladnie,. jak skoncze Stalkerka 2 to lece do metro No nie było, głównie akcja na powierzchni dla mnie osobiście jako fana książek było ta miła odskocznia zobaczyć ten świat na powierzchni a nie tylko tunele i tunele 😂
ODIN85 5 309 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września No spoko ale pustynię to mogli sobie darować. Tak średnio pasowała.
Godlike 1 078 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Niby tak też mi się średnio widziała, ale i tak najbardziej mi się podobała ta pierwsza lokacja. 1
Stjepan 2 947 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Trochę pograłem w 2033, kolejne i Exodus, przeczytałem 2033 i 2034 książki zayebiste, ale gry po serii Stalker którą lubię za bardzo liniowe, taki CoD w sowieckim post-apo.
sideband 3 387 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Exodus trochę taki nowszy COD z otwartymi mapami. Poprzednie Metra tak lecisz całkowicie po jak sznurku. 1
Rekomendowane odpowiedzi