Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

IMO wygląda wyśmienicie, trzyma (chyba) klimat.
Przy moim obecnym marazmie i wypaleniu (= kompletne w dupiemanie wszystkiego) - to jedna z nielicznych gier (oprocz W3R, W3 DLC, W4, nowa maupa, i Blood Message), na które czekam z jęzorkiem na wierzchu. :P

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Tam się prędzej skończy moc obliczeniowa, niż VRAM. Już EE daje popalić.

Super że w końcu tunele, to jest prawdziwe Metro. W książkach w sumie poza wojskową trylogią Prawo do (...) zawsze tunele robiły na mnie lepsze wrażenie. Exodus mnie zawiódł.

Edytowane przez galakty
Opublikowano

Może to być gra która wyjątkowo kupię na premierze. Ja metro Exodus 3x ograłem pozostałe części też raz. Mi tam exodus się podobał bo w sumie wolę bieganie i po metRe i po świecie i klimat postapo i postsowiecki. Poza tym grafika do dziś zachwyca i mało która gra ja przebija. Ja też wolę szczegółowość większą niż otwarty swiat i bieganie bez ładu i składu bardziej liniowa fabułę itp

Opublikowano
W dniu 27.08.2026 o 20:40, PaVLo napisał(a):

To będzie świetna pozycja do zagrania po Stalker 2 i mam nadzieję, że już na nowym monitorze OLED, chyba, że upatrzony model od MSI znów zostanie opóźniony :heu:

wszedłem żeby dokładnie napisać taki sam komentarz:skacze: mam nadzieję że do tej pory ukończy stalkera:bandyta:

• Like 1
Opublikowano
W dniu 27.08.2026 o 22:07, JeRRyF3D napisał(a):

Coś ciekawego 32' się pokazało z oledów ostatnio?

Co byś nie kupił z OLEDów to będzie kosmos w porównaniu do Twojego IPSa ;)                                                                                        

Opublikowano
W dniu 26.08.2026 o 13:49, samsung70 napisał(a):

EXODUS pogralem ale własnie nie było tam za wiele metro... nie pamiętam dokladnie,. jak skoncze Stalkerka 2 to lece do metro :)

No nie było, głównie akcja na powierzchni dla mnie osobiście jako fana książek było ta miła odskocznia zobaczyć ten świat na powierzchni a nie tylko tunele i tunele 😂