Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, 

Udało się komuś upolować? Mi tak. Wreszcie mój stary i pozdzierany od grania SC 1 będzie mógł iść na emeryturę 8:E Wypróbowałem mnóstwo padów włącznie z sony i prawy drążek to dla mnie coś nie do przejścia żeby tym ruszać kamera... Tylko touchpady tak w SD jak i w SC1 a teraz w końcu SC2... 

image.png.9741d68f0c8902af764cb56e40dfae02.png

• Upvote 1
Opublikowano

Ja może i bym kupił, ale nie śledziłem czasu premiery i jak się obejrzałem to już były wyprzedane, później na chwilę wskoczyły i dodałem do koszyka, ale nie dało się już przejść dalej.

Czas wysyłki był podany kilka dni, więc pewnie wysyłają w kolejności zamówień. Ale jak ktoś zaklepał to wcześniej czy później wyślą. Niedługo pewnie nowe rzuty będą.

Ogólnie nie pali mi się, bo padów i tak mam grube kilka. Ale wiadomo, padów nigdy za mało, zawsze mogą leżeć w szufladzie i się kurzyć :E znaczy w kolekcji. 

Elite 2 jeszcze czeka na przełożenie do nowej obudowy, kupiłem nowy case z pół roku temu i jeszcze za to się nie zabrałem :E 

Opublikowano

@lukadd Zasada kupowania to klepanie dalej przez 30 minut az przejdzie za error przetwarzania platnosci, tak kupilem sowojego... jakbym w jakas gre nawalal w myszke ;D

Jest probem bo jak sie tylko pojawaiaja to skalperzy atakuja i trzeba ich przeklepac, jesli komus zalezy oczywiscie. Mi zalezalo bo ja juz nie gram M&K bo mam fotel zwykly wygodny, do siedznia i lezenia, wiec dla mnie steam input must have bo tam moge zaprogramowac kazda gre wlacznie z tymi co tylko M&K obsluguja. 

Opublikowano

Ja miałem w koszyku i nie chciało mnie przepuścić do przetwarzania płatności, klikałem ale nie przeszło. Ale to już był kolejny rzut, pojawił się mi jakiś czas później po tym jak było już wyprzedane w pierwszej fali.

No, ale na pewno nie klikałem 30minut non stoper. Tylko tak co chwilę kliknąłem kilkanaście razy.

Opublikowano

Mi już potwierdzili wysłanie. Będzie w poniedziałek.

Kiedyś chwilę używałem pierwszą wersję, później tylko PlayStation 5 Pro Controller (Edge) z modem na hall analogi zrobił na mnie wrażenie - ale nie dam ponad 1000zł za pada do PCta.

Opublikowano (edytowane)

https://www.pcgamer.com/hardware/game-pads/steam-controllers-to-come-back-in-stock-with-reprise-of-steam-deck-reservation-system/

Valve się ogarnęło i robi coś w koncu przeciwko skalperom. Jeden sc na konto, trzeba mieć historie zakupów sprzed kwietnia 27 i jesli już się kupiło to drugiego się nie kupi. Zapisy od jutra. 

Edytowane przez aureumchaos
  • Upvote 1
Opublikowano

Troche martwiąca sytuacja, patrząc po ilości tematów, lajków itd. wygląda na to, że problem dotyczy dużej części kontrolerów

W dniu 7.05.2026 o 17:55, MaxxGroo napisał(a):

Mi już potwierdzili wysłanie. Będzie w poniedziałek.

GLS wysłało Ci przewidywaną datę na poniedziałek? Mi dali na wtorek ale kontroler widzę już w magazynie w Strykowie, to może będzie na poniedziałek też

Opublikowano
W dniu 9.05.2026 o 10:16, lukadd napisał(a):

Pewnie wysyłają w kolejności zamówień. 

Wątpie, wstałem o 20:30 i zamówiłem a później sie dowiaduje że wyprzedane w 30 minut było albo ile ludzie sie dobijali :E ja przyfarciłem jakiś mały restock i pad już w Polsce. Nadal nie ruszył się ze Strykowa to może faktycznie dopiero we wtorek będzie

• Thanks 1