Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nowego tak było jeszcze na C2D  jest i będzie jak procesor coś tam sobie mieli to zegary skaczą u mnie też tak jest nawet wchodzi w tryb Boost na samym pulpicie nie ma się czym martwić , to że ty nic nie robisz nie znaczy ze komputer nie musi nic obliczać w tle 

• Thanks 1
Opublikowano

Pamiętam jak miałem lekko starszy sprzęt (10 generacja) to też miałem tak, że nawet przesuwając kursorem na pulpicie czy w losowym czasie (ze względu na procesy i aplikacje w tle) procesor się nagrzewał że wentylator było głośno słychać jakbym grał w jakąś grę obciążając przez kilka sekund procesor.

Opublikowano
14 godzin temu, Krystian03 napisał(a):

Pamiętam jak miałem lekko starszy sprzęt (10 generacja) to też miałem tak, że nawet przesuwając kursorem na pulpicie czy w losowym czasie (ze względu na procesy i aplikacje w tle) procesor się nagrzewał że wentylator było głośno słychać jakbym grał w jakąś grę obciążając przez kilka sekund procesor.

To już była chyba inna przyczyna że się nagrzewał bo normalnie na IDLE nie powinien się grzać sam od siebie zależy jakie chłodzenie na nim było