Monitor 27" do laptopa do 800zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Super, im więcej nas w bractwie tym lepiej, niech Śniący będzie z Tobą nowicjuszu. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Sztuka dla sztuki. O ile wrazenia to nie robi, bo w roznych grach roznice sa na poziomie 1%. O tyle jest to tylko 1 timing, w polączeniu z innymi juz wychodzi pare ładnych %. Jeszcze żeby to było tak, ze 1.1V na VDD i Cl36 masz te 418FPS, a żeby uzyskac 421FPS potrzeba podniesc napiecie do 1.53V to mozna sie zastanawiac na sensem tego. Jednak przy poborze energii jaki ma ram, nawet to bylo by warte. No ale tu mówimy o 1.48VDD CL 36 (reszta nastawów tyle wymaga) vs 1.53VDD CL 26. Różnica energetycznie 0.05W w porywach +0.5C wiecej podczas gry. Teraz te śmieszne 3FPSy, na procku kosztują blisko 10W do uzyskania. Jezeli mamy juz czestotliwosci 5.4Ghz. -
Przez j4z · Opublikowano
Spójrz na Soni od czasów PS4, może zrozumiesz. No znam, i on też raczej paluszkiem nie pokazywał wszystkiego. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@maxmaster027 Każdy ustawia po swojemu i każda sikorka swój ogon chwali. Uznałem, że wczytanie EXPO (bo od JEDECa to przepaść) i podniesienie częstotliwości o 200MHz co zajmuje 10 sekund, daje najlepsze korzyści w stosunku do włożonego czasu. Dla mnie opcja na zasadzie "przestaw" i "zapomnij". Raz dla beki przeliczałem różnice między sprzedanymi Goodramami 6000 CL 30, a obecnymi ADATA @ 6200 CL36. Domyślasz się jak niewielka to jest różnica?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi