ODIN85 4 926 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca To za 5 lat może ogram wszystko 21 minut temu, azgan napisał(a): Szkoda że nie będzie jednak PL https://www.ppe.pl/news/414376/final-fantasy-vii-revelation-jednak-bez-jezyka-polskiego-square-enix-i-steam-rozwiewaja-nadzieje.html .
caleb59 2 337 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę ale obecnie na Steamie jest promka i twin pack, czyli dwie poprzednie części w jednej paczce kosztują niecałe 128zł. 1
Element Wojny 5 345 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Rebirth nie ograłbym ponownie, nawet jakby to oni mi mieli zapłacić te 128zł. Jeden z najbardziej beznadziejnych open-worldów w historii, pusty świat, zero treści. Edytowane 13 Czerwca przez Element Wojny 3
Reddzik 3 899 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Remake nie biorę na steama, bo ograłem na PS5, grać ponownie nie zamierzam. Do tego brak pl w nowej części, czyli można na spokojnie sobie poczekać i nie brać pod względem hype, bo inni kupili to ja też "muszę" zagrać. Zresztą zobaczymy, do premiery kupa czasu, mogą być różne perturbacje.
Pavel87 874 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Mam nadzieję, że w Revelation nie będzie tyle tych guano zapychaczy ile w Rebirth. Tak jak nie raz gadaliśmy tutaj, czy jeszcze na Labie, Chadley powinien mieć całkowicie odcięty prąd 1
azgan 1 860 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca W dniu 13.06.2026 o 18:01, Element Wojny napisał(a): Rebirth nie ograłbym ponownie, nawet jakby to oni mi mieli zapłacić te 128zł. Jeden z najbardziej beznadziejnych open-worldów w historii, pusty świat, zero treści. Ograłem 2 x razy, 1 na premierę na PS5 a później 2 na PC i faktycznie ciężko już było przez to się przebić
ODIN85 4 926 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 27 minut temu, Pavel87 napisał(a): Mam nadzieję, że w Revelation nie będzie tyle tych guano zapychaczy ile w Rebirth. Tak jak nie raz gadaliśmy tutaj, czy jeszcze na Labie, Chadley powinien mieć całkowicie odcięty prąd A nie były opcjonalne do skończenia fabuły czy trzeba było lvl na tym wbijać?
Pavel87 874 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Były opcjonalne, ale chodzi o sam fakt zrobienia tego typu zadań i "jakość" nagród, które dostawało się za te wyzwania. Zdecydowanie nie rekompensowały czasu spędzonego na zadaniach.
Element Wojny 5 345 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Oprócz Chadley'a (którego cała linia questów była absurdalna do bólu) w zasadzie nic więcej tam nie było do roboty; chodziłem wszędzie szukałem jakichś zadań rzeczy do roboty praktycznie nic, poza zaliczaniem zadań z Chocobo. Co za jeleń wpadł na pomysł open-worlda którego niczym nie zapełnił - pojęcia nie mam. 1 1
Winter 17 Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca (edytowane) Trzeci, a zarazem finalny epizod przygód Clouda i ekipy. Premiera na wiosnę 2027. Edytowane 26 Lipca przez Winter
azgan 1 860 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca (edytowane) @Jaycob był szybszy 😉 Edytowane 27 Lipca przez azgan 1
Winter 17 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca https://insider-gaming.com/final-fantasy-7-revelation-physical-release/
Reddzik 3 899 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca (edytowane) Po słabo działającym Rebirth na PS5, i zagraniu na PC, to jednak i tak grałbym "only" PC. Nie będzie inaczej z tą częścią, jedynie Remake był grywalny i fajnie mi się grało na PS5. A jak wiadomo na PC mamy cyfrę, pewnie zaś wezmę na GMG dla kont brąz/złoto można mieć taniej na premierę, nawet miejscami lepiej niż w kluczykowni. Edytowane 29 Lipca przez Reddzik
Winter 17 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 43 minuty temu, Reddzik napisał(a): Po słabo działającym Rebirth na PS5, i zagraniu na PC, to jednak i tak grałbym "only" PC. Nie będzie inaczej z tą częścią, jedynie Remake był grywalny i fajnie mi się grało na PS5. A jak wiadomo na PC mamy cyfrę, pewnie zaś wezmę na GMG dla kont brąz/złoto można mieć taniej na premierę, nawet miejscami lepiej niż w kluczykowni. Z wersją na PS5 się kompletnie nie postarali. Gra dostępna tylko na obecne konsole, a poziom graficzny tragedia. Mogli chociaż ten tryb Balanced dodać dla telewizorów 120 Hz. To jest dobry kompromis dla grafiki i klatek przy zwykłej PS5. 1
Rekomendowane odpowiedzi