Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Remake nie biorę na steama, bo ograłem na PS5, grać ponownie nie zamierzam. Do tego brak pl w nowej części, czyli można na spokojnie sobie poczekać i nie brać pod względem hype, bo inni kupili to ja też "muszę" zagrać.
Zresztą zobaczymy, do premiery kupa czasu, mogą być różne perturbacje.  

Opublikowano

Mam nadzieję, że w Revelation nie będzie tyle tych guano zapychaczy ile w Rebirth. Tak jak nie raz gadaliśmy tutaj, czy jeszcze na Labie, Chadley powinien mieć całkowicie odcięty prąd :) 

• Upvote 1
Opublikowano
W dniu 13.06.2026 o 18:01, Element Wojny napisał(a):

Rebirth nie ograłbym ponownie, nawet jakby to oni mi mieli zapłacić te 128zł. Jeden z najbardziej beznadziejnych open-worldów w historii, pusty świat, zero treści. 

Ograłem 2 x razy, 1 na premierę na PS5 a później 2 na PC i faktycznie ciężko już było przez to się przebić 

Opublikowano
27 minut temu, Pavel87 napisał(a):

Mam nadzieję, że w Revelation nie będzie tyle tych guano zapychaczy ile w Rebirth. Tak jak nie raz gadaliśmy tutaj, czy jeszcze na Labie, Chadley powinien mieć całkowicie odcięty prąd :) 

A nie były opcjonalne do skończenia fabuły czy trzeba było lvl na tym wbijać?

Opublikowano

Oprócz Chadley'a (którego cała linia questów była absurdalna do bólu) w zasadzie nic więcej tam nie było do roboty; chodziłem wszędzie szukałem jakichś zadań rzeczy do roboty praktycznie nic, poza zaliczaniem zadań z Chocobo. Co za jeleń wpadł na pomysł open-worlda którego niczym nie zapełnił - pojęcia nie mam. 

• Like 1
  • Upvote 1
  • 1 miesiąc temu...