Ocena zestawu dla 10latka
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
Jak się widzi plus to się idzie do ginekologa, tam już nie ma oszukiwania ( ͡° ͜ʖ ͡°) -
Przez trepek · Opublikowano
1.5 3 cyl ma, jak się nie mylę, tylko wtrysk bezpośredni. A stare 1.5 4cyl miało wtrysk pośredni -
Przez AudRob · Opublikowano
Miałem to samo kiedyś w swoim Asus RTX 4080, wentyle wyły, HS 90 była na gwarancji, bez zbędnych pytań rozebrałem, plomba won, nałożyłem PTM i z 90 spadło na 70 stopni , oczywiście sprawdzane w tych samych warunkach co przed wymianą, wentyle pełna kultura i cisza, sprzedałem po roku i gość co kupił dalej zadowolony.😉 -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Gospodarka USA ciągnie już tylko na tej bańce AI. Wystarczy że będzie coraz lepsza technologia i jej wykorzystanie, przez co koszta dla użytkownika będą dość niskie, co doprowadzi do mniejszego zarobku w tym przeinwestowanym gównie. A przecież jeszcze jest kwestia energetyki, ogromnego ukrytego zadłużenia firm, nawet do 2049r oraz Chin mających wywalone na monopole i puste frazesy pod windowanie giełdy. Baa, Chiny nawet mogą grać na rozbicie tej bańki, bo wtedy USA zatonie, ale im później tym lepiej dla nich, bo więcej pięniędzy wywalą w błoto. Te inwestycje mają częściowy sens, jeśli ta moc będzie użyta to symulowania środowiska dla robotów itp., ale skala dalej wydaje się przesadzona i zwrot kosztów prędko nie nastąpi... Tym bardziej że Chiny będą produkować te roboty, a nie USA. Gotowy model dla robota będzie łatwo skopiować i wykraść.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi