ciemny ekran i wentylatory rozkrecane na maksa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
ale ta gra jest niedorobiona ja pierd... finałowa misja, nie mogę znaleźć wejścia, zamiast tego ciągle wylatuję poza tekstury -
Przez leven · Opublikowano
Ta kobita jakaś biedna z ciałem xd ... jest + dla 5 NR. Patyki, którzy zmienili RTX na RX mają teraz w spodniach -
Przez Seeba03 · Opublikowano
Przede wszystkim głębszy bagażnik skłonił mnie do zmiany. W hatchback irytuje to, że wkładając dwie średnie walizki trzeba strasznie kombinować, bo nie wchodzą wzdłuż - brakuje kilku cm, by domkąć klapę. Często jeżdżę z żoną do rodziny. Wracamy ze słoikami, które się wówczas do kufra nie mieszczą Poza tym bardziej leży mi linia nadwozia w sedanie. Dodatkowo, w obecnym nie miałem kilku opcji, których brak doskwierał. Najbardziej to, że nie zauważyłem, że odklikałem pakiet Komfort, a nie Komfort Plus. Przez swoje gapiostwo nie ogarnąłem do samego odbioru auta, że nie ma elektrycznie składanych lusterek I na koniec coś bardzo przyziemnego - kolor samochodu. Navarra Blue jest piękny, ale utrzymanie go w czystości to jakiś dramat. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Potwierdzam, rzadko ale widzę to raz na jakiś czas kiedy przeglądam internet - w moim przypadku pasek start Windowsa robi się biały, najadę na niego kursorem i wraca do normy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi