Składanie PC vs Praca poza domem pn-pt !
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kaczkofan · Opublikowano
Crimson Desert to zupełnie inna gra, nie porównuj jabłek do pomarańczy CD to mega otwarty świat, ma pewne wady, ale nie próbuje udawać czegoś czym nie jest. -
Przez Vulc · Opublikowano
Były to przykłady gier z bardziej rozbudowanym systemem walki. Czy z lepszym, bardziej leżącym, to sobie każdy oceni indywidualnie. Pisałeś o forumowym mesjaszu, tak czy nie? Na forum praktycznie nikt tak tej gry nie traktował. Mocno naciągane jest też twierdzenie, że ocena z MC uzasadnia ten zwrot. Inna sprawa, że sugerowanie się MC w jakiejkolwiek dyskusji jest bezsensowne. -
Przez Ali · Opublikowano
mi nie dziala jak mam odpalone rivatuner (msi afterburner czy capframex) wlasnie przeszedlem gre , na razie 1szy raz - wybralem zakonczenie kanoniczne i... nie spodziewalem sie takiego obrotu spraw - ciaryy oby nie zjebali 2ki teraz czekac do 2029 -
Przez Gang · Opublikowano
Co do przyspieszania i teorii że to każdy automat jest szybszy niż manual itd itp Zmartwie Was sprawność przyspieszania w mieście zależy w 99 procentach od kierowcy tylko tyle i aż tyle. Nm, KM. Fwd, Rwd, diesel, benzyna. Kompresor, NA, Turbo. Itd itp jest pomijalne ;). I to nie od jego umiejętności czy doświadczenia od po prostu od stylu / upodobań / dnia jaki ma -
Przez slafec · Opublikowano
Każda gra ma prosty system walki jak się ja spłyci do lekkiego i mocnego ataku, umiejętności, uników i ewentualnie blokowania. Twoje przykłady wcale nie były lepsze. Crimson Desert wśród użytkowników na MC ma ocenę prawie na poziomie 9, czyli dla wielu jest mesjaszem (i gdyby nie GTA 6 to pewnie zgarnąłby nagrodę publiczności podczas TGA).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi