Zestaw komputerowy do 6000 zł - dla uczniaka
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mark_ · Opublikowano
@TeenPringless Mam 616.92 od 2 dni, migotanie ekranu naprawione. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Myślę że ani Europa ani USA nie mogą sobie pozwolić na zbyt wysokie ceny paliw, przez zbyt długi okres. Widać że dotychczas wykorzystywane siły najemne sobie z terrorystami huti nie poradziły. Czas na zachodnie kontraktorskie, wspierane lotnictwem i może zawodowymi. Lub alternatywnie wywarcie większej presji militarno-gospodarczej na huti i uderzenie w ich elektrownie oraz instalacje odsalania wody. Zobaczymy jakie decyzje zapdną i to raczej szybko. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
No u mnie w domu jedno auto z fabrycznym LPG także jakoś przeżyję, do drugiego auta bym musiał aktualnie okolice 5k na instalację wyłożyć i liczyć się z dwoma litrami dotrysku na 100 km także chyba jednak nie będę zakładał choć jak dobijemy do 20 zł za litr to kto wie -
Przez tomekkemot · Opublikowano
Poza tym zawsze znajdzie się grupa graczy, która będzie wolała pograć w grę singleplayer, gdzie w każdej chwili mogą przerwać, niż grać na multi gdzie po wyjściu w nieodpowiednim czasie traci się progres. Nie wszyscy mają dużo wolnego czasu. -
Przez KiloKush · Opublikowano
5 kolumna w Polsce ma od naszych władz autostradę. Szkoda, że nie daje się szans takim imigrantom jak ta Pani tylko zalewa się nas niezweryfikowanymi przestępcami.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi