Gigabyte RTX 5080 luźny kawałek radiatora
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dominik91 · Opublikowano
Witam serdecznie, jestem kompletnie zielony w RTV, potrzebuje najlepszego możliwego TV 75 cali do kwoty 6000zł. Jedyne co mi sie udało wypatrzeć to te dwa modele na " oko " oraz po opiniach https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-philips-75mled920-75-qd-mini-led-4k-144hz-vrr-titan-os-ambilight-x3-dolby-atmos-dolby-vision-hdmi-2-1 https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-samsung-qe75qn77f-75-neo-qled-4k-mini-led-120hz-tizen-tv-hdmi-2-1 -
Przez Slayer · Opublikowano
No ten gość na infolinii nie wzbudził we mnie zaufania. Miałem wrażenie, że odpowiadał tak jakby chciał jak najszybciej podpisać umowę po prostu. No i żeby technik przyjechał to chyba bym musiał z nimi umowę od razu podpisać? Znalazłem też, że oni najpierw właśnie stosują modem a potem z modemu idzie jeszcze kabel do routera. Więc są dwa urządzenia. Na chwilę obecną wstrzymuje się z orange i nawiązałem kontakt z lokalny dostawcą. Powiedzieli, że wyślą technika pod adres i mi oddzwonią jakie są faktyczne możliwości infry tam bo mówili, że oni kiedyś mieli tam swoją i muszą się zorientować czy nie będzie potrzebna modernizacja. Babka powiedziała mi przez tel, że mogę kupić sobie swój router jakbym chciał i nie musi być od nich. -
Przez Mark_ · Opublikowano
W 4070 te gniazda to standard. W 5060Ti jeszcze w paru kartach od MSI są. Z tego co pamiętam to od serii 4000 NV wymaga że albo jedna 8 pin a jak karta potrzebuje więcej to musi być 12VHPWR. 5060Ti z tym co weźmie ze slotu PCI-E się zmieści w 8pin więc karty z HPWR to producenci wyszli przed szereg. Nie ma co liczyć na więcej wtyczek w kartach, będą szli w zaparte do końca z tym bublem. Jeszcze w kwestii wizualnej bo to chyba głównie pod to wprowadzono jedną wtyczkę. Teraz karty mają krótsze PCB niż choćby w czasach RTX 2000 i 3000 przez co wtyczka jest na środku karty, jak oglądam komputery z 12VHPWR to ten kabel mimo że jeden przez to że nie można go zaginać i trzeba się obchodzić jak z jajkiem się bardziej rzuca w oczy niż stare rozwiązanie w 2-3 8-pin odpowiednio spiętymi. -
Przez Gang · Opublikowano
Też oczywiście mam nadzieję, że 8 lat i ani dnia krócej, bo to i tak za mało.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi