Długi czas rozruchu ASRock X870 Steel Legend WiFi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skunRace · Opublikowano
@Grolshek jakikolwiek jeden argument, że Wiedźmin 3 jest robiony dwa razy od nowa, czy głupia reakcja na post to jedyny Twój argument i nie jesteś w stanie nic konstruktywnego napisać ? Rozumiem, że Twoim zdaniem jak wyszła wersja Next Gen i Remaster to Redzi robili grę dwa razy i to nie jest ten sam silnik i dodanie do gry modów z Nexus RT i PT -
Przez unadarek · Opublikowano
Czekaj jak zajmie cały obszar wtedy nie będzie różnicy masz z bani i nie ma po co oddawać na gwarkę całość będzie identyczna , wyjarzy się co ma się wyjarzyć i masz pancernego woleda , można mówić że poprawiłeś fabrykę -
Przez MroczneWidmo · Opublikowano
Ja w 2015 miałem dość kiepski okres życiowy i mój komp to był jakiś xeon i 750ti i to chyba w wersji 2gb vram dopiero dłuży czas później się odkułem i przeskoczyłem na 1060 6gb -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Nie, obejrzyj ich test tego auta, zamiast sobie dopowiadać, jest w tym wątku stronę wcześniej -
Przez bleidd · Opublikowano
Czyli dostajesz auto z gorszym zawieszeniem, w którym buja jak kutrem, z bezużytecznym asystentem pasa ruchu, z idiotycznym infotainmentem, gdzie włączenie Android Auto / Apple Car Play zasłania ikonki od sterowania klimatyzacją (nie ma fizycznych), auto bez rolety bagażnika, bez przycisku start/stop do włączania auta, sterowaniem głosowym, które działa na odwrót albo wcale, auto które nie potrafi wyświetlić średniego spalania z wybranego odcinka ani zapamiętać ustawień np. masażu, trybu jazdy, ma krótkie siedziska nieustawialne dla kogoś wyższego i do tego ma gorsze zabezpieczenie antykorozyjne. Jakim cudem to miałoby kosztować więcej niż za niego wołają?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi