Zestaw PC - 5k z peryferiami
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Misticzx · Opublikowano
No i co z tego? Każdy ocenia po swojemu, a moja opinia jest poparta opinią ogromnej ilości fanów świata the last of us. Ty możesz uważać inaczej, chwalić aktorkę czy twórców i nikt ciebie nie będzie z tego powodu obrażał, więc sam również tego nie rób. Tylko czy można całkiem pominąć wizualną sferę, skoro oryginalny wygląd z gry jest dobrze znany. Według mnie to duży błąd twórców. Naprawdę uważasz że jeśli ktoś chce mieć zachowany podobny wygląd aktorki do postaci z gry, to w tym celu? Wygląd wpływa również na odbiór postaci, bo może to brutalne co teraz napiszę, ale nawet śmierć jest inaczej oceniana w zależności od wyglądu postaci w grze, serialu czy filmie. To nie jest obojętny aspekt. Nie pierwszorzędna, ale istotna. To różnica. A tutaj została całkowicie olana. -
Przez sabaru128 · Opublikowano
A jesteś pewnie że gdzie indziej to tak idealnie działa. -
Przez huudyy · Opublikowano
Z dzisiaj, auto zaczynało na mrozie, 4 osoby + pies i niespieszne tempo A3 8P Sportback 2.0 TDI -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Nic mi nie wiadomo, by jakaś instytucja europejska liczyła PHEV jak BEV. Mogę liczyć na odpowiedź w temacie różnicy w zużyciu/zasięgu między zimą, a latem?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi