Moje projekty
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
@kalderonale pytanie jest zasadne. Czy Niemcom/Francuzom będzie robiło większą różnicę, czy te ich wymienione majątki/wpływy będą na terytorium polskim czy rosyjskim? Ludzie nie zniknął (poza tymi co zginął na wojnie), rynek zbytu nie zniknie, zmieni się tylko jego właściciel. Niemcom pasowałaby bezpośrednia granica z rosją. Dowodem na to są nitki Nord Stream. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Mi będzie jakbym miał w kinie same wysrywy od AI oglądać to chyba bym się wolał w 100% na teatr przerzucić. Dla mnie obecny układ jest w porządku. Chcę zobaczyć jakieś wizualne wodotryski to się wybieram na Avatara, a jak najdzie mnie ochota na jakiś dramat to chcę w nim widzieć autentycznych aktorów, a nie losowy generator łez. Gwiazdy kina odchodzą, każdego szkoda ale trzeba wypatrywać nowych idoli. Wskrzeszanie trupów na potrzeby kina nie jest żadnym rozwiązaniem. ps. Takie zboczenie mam w każdej dziedzinie sztuki. Jak trafię na jakiś interesujący zespół to w pierwszej chwili sprawdzam jak sobie radzą na żywo, jak fałszują to są skreśleni -
Przez GordonLameman · Opublikowano
https://gry.interia.pl/newsy/aktualnosci/news-call-of-duty-black-ops-7-taniej-o-50-zaledwie-miesiac-po-pre,nId,22501737 I bardzo dobrze -
Przez kacpi278 · Opublikowano
ehhh ... nie każdy siedzi w tym na codzień i jest obeznany... wchodze na stronę sklepu a tam kategoria "OLED" "WOLED" QD OLED" więc albo Ty coś tu źle piszesz albo sklepy mają syf w podkategoriach i potem ja się główkuje co i jak
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi