Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 11.05.2025 o 23:24, Krzysiak napisał(a):

Na razie żona wymyśliła na początek czerwca huczną 20 rocznicę i nie wiem kiedy nastąpi hamulec w wydatkach...więc się wstrzymam na razie :E Plus taki, że w tym roku nie zapomnę :rotfl2:

Sprzedaj żonę, a za hajs ze sprzedaży kup 9800X3D :E

Edytowane przez Godlike
  • Haha 3
Opublikowano

To dobrze "wychodzisz", w sensie, że geneza "wychodzenia na pole" jest wyżej w hierarchii, niż "wyjście na dwór", co dla większości ludzi jest nową informacją. Ale tak faktycznie jest, na YT możesz sobie zobaczyć kilka filmików o tym właśnie zagadnieniu.

Opublikowano (edytowane)

Ten dywan na drugim stanowisku jakoś mi nie pasuje, u śp babci takie podobne widziałem na komodzie :E, a tak to bardzo fajny zestaw 👍🏼 

Edytowane przez Pitt_34
  • Haha 3
Opublikowano
6 godzin temu, Pitt_34 napisał(a):

Ten dywan na drugim stanowisku jakoś mi nie pasuje, u śp babci takie podobne widziałem na komodzie :E, a tak to bardzo fajny zestaw 👍🏼 

To nie dywan tylko retro podkładka pod mysz i klawiaturę

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 18.05.2025 o 18:42, Pitt_34 napisał(a):

Ja to mam wrażenie że ktoś kto kupuje ten "dywan" i jeszcze wrzuca zdjęcia stanowiska to chce być po prostu obiektem memów i zbierać reakcje typu "haha" :E przecież to wygląda fatalnie xD brązowe wentylatory noctua  to dzieło sztuki w porównaniu do tej podkładki ;) 

Edytowane przez Send1N
  • Upvote 2