Send1N 4 206 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu O J*bany jak spasował na żyletki "smarowałeś" czymś przód karty z prawej strony żeby się prześlizgnęła przez wentylatory na froncie?
Pentium D 1 184 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Nie, ale lekką kołyskę trzeba było zrobić i wyjąć zaślepki wyjść wideo :p Jest jeszcze z 5 mm zapasu więc można wsadzić grubsze wentylatory. 2
j4z 949 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja swoją też pod skosem zmieściłem do poprzedniej budy, jak wentyle na froncie przerzuciłem przed obudowę. Ale karta się grzała i brzydko to wyglądało, więc kupiłem większą budę. 1
Kadajo 7 433 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Inflacja nawet papierosy dopadła, kiedyś Camele a teraz już tylko Camel...
j4z 949 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu A nie, na focie wentyle są wewnątrz. To jak dałem na zewnątrz, się zrobiło miejsca. No ale brzydko nadal to wyglądało i się grzało. To nie papierosy a (ha tfu) wkłady do podgrzewacza.
Pentium D 1 184 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu Zmiana budy mi dzisiaj przez myśl przeszła bo po zmianie monitora z 32 na 27" jest więcej miejsca, ale jak kurna pomyślę o tych wszystkich kablach itp to opadam z sił U Ciebie przynajmniej masz moźliwość wrzucenia wentyli pod kartę, u mnie piwnica zabudowana i się może trochę przyduszać. Ja chyba jeszcze starej budy Regnum L50 nie wyrzuciłem. A może wyrzuciłem i to stary aerocool PGS VS-9 czy jakoś tak Pierwsza buda kupiona w 2010.
Rekomendowane odpowiedzi