Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@wallec panie podświetlenie jest w kolorze pomarańcz czy nawet w złoty wchodzi i jest lux. Niestety mam samsunga a34 to zdjecia są jakie są🤷 myślałem o zmianie karty na czarną ale jakbym miał swoją sprzedać żeby potem dopłacać tylko do czarnej karty to słaby deal. A za szybą i tak nawet tego tak nie widać

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, CryptTM napisał(a):

Nie zajarzyłeś :E Tutaj żadne dane techniczne nie pomogą, ten wentylator bije je wszystkie :E :E 

Dalej nie kumam jak coś xD:E  jaki wentylator bije te wszystkie? :wariat:

8 godzin temu, ShaDow_Pro napisał(a):

Po co mu łeb w święta ryjesz, będzie musiał nowe GPU kupić xD

Pomarańczowa guma w sprayu i jedzie, przed sprzedażą czy ewentualna wysyłką na rma zerwie powłokę  :E 

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
W dniu 22.12.2025 o 17:08, DarkeVo napisał(a):

@MarcoSimoneobowiazkowo daj znać☝️ ale myślę że nie będzie och i ach🙆😆 chciałem tez kupić p12 pro reversy na sprawdzenie ale dam sobie juz spokój na święta🤭 za to do mnie jada pure wings 3 reverse i jeden zwykły bo dałem za 4 sztuki 110 zł za nowe wyjęte z budy to niech sobie leżą w razie W. Bo mam arctica i 5 szt stratus ale to juz 140mm a nie mam żadnej 120.  Uważam że przy tańszych wentylach trzeba juz iść na kompromis i przymykać oko lub ucho na niektóre rzeczy bo ideału sie nie dostanie😆

Na razie nie mam czasu ich założyć. Może jutro :P

btw. ciężkie się wydają. To chyba przez te gumy na rogach.

• Upvote 1