CryptTM 644 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 1 godzinę temu, DarkeVo napisał(a): na razie mi się nie chce grzebać😆 Taaa... A świstak siedzi bo sreberka były kradzione 2
ShaDow_Pro 1 131 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września W dniu 14.09.2026 o 19:56, DarkeVo napisał(a): razie mi się nie chce grzebać😆 To tylko chwilowy nawrót choroby, za chwile nastąpi powrót do normalności 2
DarkeVo 807 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września @ShaDow_Pro ogólnie to od wczoraj czekają już wentyle h14 a teraz czekam na brackiet bo dziś w końcu wskoczyło że mają na stanie w caseking, mam nadzieję że zaczną wysyłać bo miałem zamówione i opłacone ze dwa tygodnie temu. Jak wszystko już będzie to zacznę coś kombinować 😆 1
Krzysiak 3 316 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września @DarkeVozdaj relację przy której konfiguracji wentyli lepsze tempy
kaTus 52 Opublikowano 19 Września Opublikowano 19 Września (edytowane) Kablologia do poprawy 😝 Ja wymieniłem ostatnio tylni wentyl na Arctic P14 Pro Reverse i zamontowałem filtr na magnesie z tyłu. Temperatury ciut lepiej. Od dołu dmuchają jeszcze 2x 120mm . Edytowane 19 Września przez kaTus 1
raul_ole 196 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września (edytowane) Krytyka przyjęta Lepiej się nie da Edytowane 20 Września przez raul_ole 5
Mark_ 44 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września @raul_ole Dla mnie bardzo ładnie ogarniete, nawet to że GPU podłączone na przejściówce nie rzuca się w oczy. 1
DarkeVo 807 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września @Krzysiak brackiet dziś doszedł, to tak mnie trzęsło że musiałem go zamontować bo bym nie wytrzymał😆 oczywiście takie 3x140 mm jest cichsze jak 2x180mm. Co do temperatur to dam znać bliżej weekendu bo obyczaje co i jak. 5
CryptTM 644 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września @DarkeVo U mnie też "drobnostka" wpadła: https://www.morele.net/lian-li-panel-tylni-riser-pcie-4-0-do-obudowy-o11-mini-o11dmini-1w-4-9571515/ W tej cenie można spokojnie kupić. Walnie się to "sprejem" na jedyny słuszny kolor "inżyniera" i będzie luzik 3
Grolshek 1 348 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września 10 godzin temu, CryptTM napisał(a): https://www.morele.net/lian-li-panel-tylni-riser-pcie-4-0-do-obudowy-o11-mini-o11dmini-1w-4-9571515/ Jak kupiłeś to może napisz im że tylni to mogą być strzelcy pokładowi a nie riser 1
ShaDow_Pro 1 131 Opublikowano Czwartek o 14:19 Opublikowano Czwartek o 14:19 Zrobiłem sobie zapasowego kompa na niepewne czasy. Aktualnie i7 5820K ale w drodze już i7 5960X Dorwałem RX5700XT w wersji, która mnie interesuje. Aktualnie mam tam golda 650W ale wydaje się że trochę mały zapas, co dopiero gdy wsadzę mocniejszego procka, więc załatwiłem sobie MSI A1000G w fajnym dealu. 4 2
DarkeVo 807 Opublikowano Czwartek o 15:40 Opublikowano Czwartek o 15:40 @ShaDow_Pro na niepewne czasy powiadasz🤔🤣 już możesz otwierac kafejkę internetową🤣 1
ShaDow_Pro 1 131 Opublikowano Czwartek o 20:39 Opublikowano Czwartek o 20:39 (edytowane) I tak to nie wszytskie sprzęty w domu Ostatnio dwie grafiki pogoniłem bo mi się już walały po salonie Ale większy fun mam z zabawy starszym sprzętem teraz. Edytowane Czwartek o 20:48 przez ShaDow_Pro 1
Paweł.. 32 Opublikowano Sobota o 13:33 Opublikowano Sobota o 13:33 Ostatnie poprawki i zmiany ale tyle „frajdy” co miałem z tym dziadem to ciężko będzie przebić. Najpierw złożony działał później była zmiana cpu i dołożony czujnik przepływu aqua next gdzie nie pokazywał przepływu więc woda wylewana sprawdzane 3x później zdechła płyta Asus tuf więc poszła podmianka na rog Strix x670e tez zalewane sprawdzane i znowu przepływ 0 więc znowu woda wylana wywalony czujnik przepływu i przy okazji aqua octo zalane sprawdzane teraz przepływ widać że się kręci Windows się nie otwiera mrozi ekran przy grafice Rog więc wgrany na drugą partycję i win wstaje używam Windows ghost spectre nie używam konta Microsoft. Kilka razy na odpalonym Windowsie tym na drugiej partycji mi wyskoczył czarny ekran przełożyłem kabel hdmi do zintegrowanej i wstał ten oryginalny który się nie ładował więc robiłem porządek używając DDU i odinstalowałem sterowniki karty amd gdzie wyskoczył zielony ekran się zawiesiło. Reset kompa kabel spowrotem przełożony do 6900xt odpalam kompa brak obrazu świeci dioda vga chyba zdechła karta. rownia pochyla najchętniej bym go wyrzucił przez okno no ale to elektronika nie działa wiecznie muszę gdzieś zawieźć do serwisu kompa. Miłej soboty Panowie 4
trybcio86 110 Opublikowano 1 minutę temu Opublikowano 1 minutę temu Podzespoły turbo kozackie, ale obawiam się że na myszki nie zarobię Nie sądziłem że to będzie tak drapieżna promocja
Rekomendowane odpowiedzi