która integra
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Keel · Opublikowano
Dlatego dałem w cudzysłowie ze nie wiadomo dlaczego uciekają fpsy A co do procka to tak, przyblokowałem swojego ryzena bo cisnęło ciągle ponad 100W a efektu między 70W nie było widać..Tylko cooler głośniej chodzil.. Nie wiem dlaczego wypuszczają taka niedopracowana gre, przeciez optymalizacja to jakis zart. I hype nakrecony jak przy cp2077, dostajemy g...w papierku, wszyscy o tym piszą a dopracowana gre dostajemy, gdyż już mało kto jest nią zainteresowany -
Przez Radziuwilk · Opublikowano
O i profesor psychologi sie znalazl na forum. To zaszczyt miec takie zacne grono tutaj. -
Przez Tooth · Opublikowano
Alokacja pamięci dostaje po dupsku dlatego są takie zjazdy a CPU nie ogarnia jak 9800X3D nie daje rady to z czym do ludu. Przecież między 4K a 720p dla ich dev majstrów nie ma różnicy więc z dobre pół roku sobie poczekamy aż łaskawie ogarną temat. A ustawienia między low a high nie ma żadnej różnicy w tym momencie wszystko jest tak samo.Super silnik gry 👍 -
Przez Keel · Opublikowano
Za mocne macie kąkutery do tej gry u mnie na wysokich z dlssQ 1440p przez kilka minut jest 120-140fps, a później "nie wiadomo dlaczego" spadek do 70fps. Nawet zastanawiam się czy dziś nie odpalić z fps lockiem 60 i zobaczyć jak to będzie działać. Bo przy 120 dziala elegancko a potem sobie tak faluje 120 70 90 120 70.. I to mocno się odczuwa -
Przez CarboniX · Opublikowano
VUJO WOŁAJO CIE @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo @Vujo
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi