King Arthas 97 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października https://music.youtube.com/watch?v=oXD4Z4Kkkis&si=yfarNkZ70WdXbosN
j4z 936 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października U mnie też aktualnie Helloween, po Peacemaker 2 nabrałem ochoty.
ghostdog 900 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października 2 dni temu zmarł Ace Frehley (gitarzysta KISS). Nigdy nie byłem wielkim fanem ale miałem kasetę The Best of... z największymi hitami. Zespół, który wywarł wielki wpływ na wielu muzyków. 2
ghostdog 900 Opublikowano 19 Października Opublikowano 19 Października Sam Rivers (basista Limp Bizkit) zmarł w wieku 48 lat. Jakoś nie przepadałem za LP, zawsze uważałem że zbrukali metal. Choć część kawałków wpadała w ucho. 1
j4z 936 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października W dniu 19.10.2025 o 15:02, ghostdog napisał(a): Sam Rivers W dniu 18.10.2025 o 15:01, ghostdog napisał(a): Ace Frehley [*] Lubię obydwie kapele.
j4z 936 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Dzisiaj poznałem tę kapelę. Ponoć jeden z ich pierwszych albumów uznawany jest przez niektórych jako początek metalu. Słuchając tego albumu słyszę, że sporo kapel się nimi wzorowało. Momentami słyszę np. Dire Straits.
raven555 265 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października (edytowane) Edytowane 21 Października przez raven555 1
Pentium D 1 159 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października (edytowane) Na weselu by się puściło to żodyn by się nie poznał Edytowane 24 Października przez Pentium D
King Arthas 97 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października https://music.youtube.com/watch?v=783EErid4Zs&si=GAO2oOk_tm-oh6dH
Rekomendowane odpowiedzi