Kelam Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Ryje mi baniak dwa dni ta nuta - nie mogę tego wyrzucić z głowy Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Panowie, serio nic nie wrzucacie? Nie wierzę, że nie macie jakiś tam swoich kawałków wpadających w ucho. Tym razem zapodaje nutkę z soundtracku klasyka kinowego. No to hop. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 @Kelam ja łucham muzyki tylko podczas jazdy na rowerze , ale w czerwcu jade nan koncert Five FInger Deth Punch zonie kupiłem bilety na rocznice ślubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) No ja głównie słucham na hawirze. Na rowerze ostatni raz słuchałem walkmana jako gówniarz i mnie mało poldek caro nie rozsmarował na krzyżówce, także ostrożnie, hehe. Edytowane 20 Marca 2023 przez Kelam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spl97 Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Nie mów,że ten poldek caro był zielony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Hop Stary meksykański klasyk, ale dobry flow na lekkim rauszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Ponad godzinna zapętlona pralnia mózgów z cp, ale jakże przyjemna, Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Hop 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Teledysk lepszy od samej nuty, która i tak była srogim hitem w swoich czasach. Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudeks Opublikowano 12 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Dnia 18.03.2023 o 22:15, Kelam napisał: Panowie, serio nic nie wrzucacie? Nie wierzę, że nie macie jakiś tam swoich kawałków wpadających w ucho. Tym razem zapodaje nutkę z soundtracku klasyka kinowego. No to hop. Uwielbiam ;-) A film oglądałem jakiś milion razy ;-) Ogólnie wybieram się do Holandii - jeszcze jeden link i lecisz Mam klepnięte ekstra busy i zabieram taką muzykę. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano Środa o 20:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 20:23 Hop 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano Czwartek o 18:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombycz Opublikowano Czwartek o 18:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stjepan Opublikowano Czwartek o 21:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek83 Opublikowano Czwartek o 22:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano Piątek o 00:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 00:24 hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombycz Opublikowano Piątek o 00:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 00:40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemeeK Opublikowano Piątek o 00:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 00:49 Dorzucę swoje pięć groszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano Piątek o 20:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:46 Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi